Last news in Fakti

13 Октомври, 2018 16:15 4 852 27

Бившият съпруг на Виктория Маринова: Искам този народ да се промени

  • виктория маринова-
  • свилен максимов-
  • северин красимиров-
  • убийство-
  • русе

Свилен Максимов сподели, че се опитва да не мисли за "изверга" Северин Красимиров

Бившият съпруг на Виктория Маринова: Искам този народ да се промени - 1
Стопкадър: bTV

Аз искам този народ да се промени, този народ да спре да мисли за наказания, да спре да мисли за проблемите, да спре да се оплаква, да мрънка. Това каза в ефира на bTV Свилен Максимов, бивш съпруг на зверски убитата русенска журналистка Виктория Маринова и баща на детето ѝ.

„Предпочитам да мисля за бъдещето, както трябва да направя, за да продължим това, което Виктория започна. За мен това е най-важното в момента”, призна той. По думите му журналистката бързо в кариерата си е показала, че се интересува от социалните теми и от проблемите на хората в затруднено положение и особено на децата.

„Детектор”, предаването, от което Виктория Маринова води само едно издание, пък е било създадено с цел да се даде гласност на важните теми, за които не се говори достатъчно – като задържането на журналистите от „Биволъ” и тяхното разследване за злоупотреби с европари.

„Това е несправедливост, която няма как да бъде поправена, ако всички хора не научат това нещо – и не само да стоят пред телевизора и да гледат, но и да направят нещо по въпроса”, подчерта Свилен Максимов.

В тази връзка той призова да не търсим мъст: „Мотористите са хора с изключително свободен дух, със санкции няма да ги уплашите. Те по душа са добри хора и ако им обясните, че такива показности и походи в махалите ще доведат само до напрежение, до допълнително насилие, аз съм сигурен, че тези хора ще разберат”.

Според Свилен вариантите в момента пред нашето общество са два: „Да продължим да мрънкаме, да искаме наказание, да правим походи в махалите, да страдат други хора, които нямат нищо общо и да гледаме как да навредим или да погледнем нещата от един друг ъгъл – че моментът за промяна е дошъл. Не е важно какво ти се случва, важно е как ти го приемаш, как реагираш на това. В този смисъл аз бих искал да направя каквото зависи от мен, за да тръгнат нещата и да се оправят”.

Той призна, че не иска да мисли за арестувания за убийството Северин Красимиров. Не вижда как извиненията на близките му ще върнат Виктория, но и не вижда кое наказание ще има такъв ефект: „Той е някакъв изверг, аз в момента го мразя страшно много, но от друга страна дори и да го убием с камъни, да го обесим, това няма да ни върне Виктория”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гнида

    48 0 Отговор
    А може ли да си изкара наказанието в уранова мина ? Изглежда ми справедливо ..... Видях реакцията на тъмнозелените , те имат чувство за безнаказаност .... Време е да им се покаже , че в тази държава трябва да се спазват законите !

    Коментиран от #4

  • 2 SR20

    49 0 Отговор
    Г-н максимов що не започнете да обикаляте из
    циганските махали сам да им обясните че така не се прави и трябва да се променят. Обяснете им с добро. Аз съм сигурен че те ще ви разберат.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Само, първо кажи

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гнида":

    кой е този де спазва законите!???Някой трябва пример да даде!Що по нашенски манталитет приказваш ,като каруцата пред коня я полагаш !!Затова сме там,на дъното в клоаката на Европата! Заради двойните стандарти!От едни очакваш да ги спазват,а от други,да си правят що поискат!Ами няма го туй нещо нийде по света!
  • 5 Mimi

    36 3 Отговор
    Тези дни Русе ми се стори някак по–различен в положителна посока.
    И днес изведнъж осъзнах,че просто няма цигани по улиците и парковете!!!
  • 6 Компетентен

    15 1 Отговор
    "Битието определя съзнанието" .
  • 7 Гост

    31 2 Отговор
    Този ми става много подозрителен с тези изказвания,някакси леко доволен.

    Коментиран от #11, #19

  • 8 Djidjiff

    15 5 Отговор
    Ще се промени Народът и Българинът като му се промени доходът 2000 заплата двама работещи в семейство да тогава промяна ще има а дотогава...
  • 9 ПРЪДНИ И ЩЕ ТИ ОЛЕКНЕ !

    9 2 Отговор
    Всичко друго е не ВЪЗМОЖНО ! СИСТЕМАТА е КИРПИЧ - БЕТОН. Забрави, туй е БУЛГАРИСТАН ! Магарищарски Ориент !
  • 10 Усмивката

    11 0 Отговор
    За назидание мъжки .За мазидание.Не виждам как тази държава ще птодължи напред ,след като за разбиване престъпна група за разпространение на наркотици се раздават условни присъди.С какви пари ще се плати на загубилите си времето ,полицаи,прокурори, дъдииа също за гарантиране сигурноста на свидетели.С нашите ли.Но и те са на привършване.Дойде време за сметка.
  • 11 Усмивката

    7 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    И на мене
  • 12 ФАКТ

    18 1 Отговор
    Господин Максимов,хората няма да се променят към ПО-ДОБРО,ако не си ВЪЗПИТАВАТ децата !!!! Това е истинската причина за появата на толкова много извратени младежи ,А и по- възрастни хора !!! Да отглеждаш деца е МНОГО отговорна работа !!!! Много родители , ОБАЧЕ НЕ ВЪЗПИТАВАТ своите деца !!!! САМО жените НЕ МОГАТ да се оправят с тази задача,що се отнася до възпитаване на момчета !!!! Къде са бащите и КАКВО ПРАВЯТ при възпитанието ???? Самите те не са възпитани и не носят никаква ОТГОВОРНОСТ !!!! Това е причината,за да има толкова много престъпност!!!!! НЯМА да се и оправят нещата,ако продължава така !!! ТРЯБВА да се ВЪВЕДЕ ЗАКОН,който да е МНОГО строг за такива родители,които НЕ обръщат внимание на децата си!!!!! Всички ХОРА,трябва да станат ПО-ОТГОВОРНИ и така проблемите ще са по-малко !!!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ФАКТ

    11 0 Отговор
    Нали ДЪРЖАВАТА СМЕ НИЕ ????? ТОГАВА кой НОСИ отговорност за нашите деца ???? Всичко идва от СЕМЕЙСТВОТО !!!!! Невъзпитани,НЕОБРАЗОВАНИ хора СТАВАТ родители !!!! При ТАКИВА родители,какви ще са децата ????? Вместо да вървим НАПРЕД във България в това отношение,сме МНОГО изостанала НАЦИЯ !!!! Помислете си само КОЛКО деца растат още-младежи,които НЕ ПОЛУЧАВАТ нужното възпитание !!!! Утре какви хора ще бъдат ????? Политици, взимайте СПЕШНИ МЕРКИ,защото децата СТАВАТ все по-агресивни и невъзпитани !!!
  • 15 ЕДИ КОЙ СИ

    20 0 Отговор
    НАСИЛИЕТО РАЖДА НАСИЛИЕ....
    С ЦЯЛОТО МИ УВАЖЕНИЕ КЪМ Г-Н МАКСИМОВ ,АМА С ДОБРО НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ...
    ВЪВЕЖДАНЕ НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ ЩЕ ОХЛАДИ СТРАСТИТЕ...ДРУГО СПАСЕНИЕ НЯМА...
  • 16 Няма спасение. И кое е лошото ?

    12 1 Отговор
    Щом те Народните НЕКАДЪРНИЦИ, не искат и не могат, формулиране ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НЕПРИКОСНОВЕННОСТТА НА ЛИЧНОСТТА И СОБСТВЕНОСТТА както в Тексас. Там всеки има райфел в кабината на пикапа, а иди и влез в полето с царевица да накъса няколко мамула . В чужд двор , дулото ще ти се облещи ! А полицаите първо стреля, после уточнява, кой крив, кой прав.

    Коментиран от #17

  • 17 Усмивката

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Няма спасение. И кое е лошото ?":

    Затова и там индианците се цивилизоваха.Тук индианците цивилизоват белите.А пушката е непозната .Борави се с колове ,брадви и томаховки ,като средство за гарантиране „ правата и свободиите ” гарнирани от полицейски кордон.
  • 18 Гост

    4 0 Отговор
    На българина проблемът му е точно липсата на масово и показно "мрънкане"! Всеки се е капсуловал и гледа да не изтърве личния кокал (или кокалче). Я сгодна държ. поръчица, я службица, я някаква далаверка, я социални левчета... Без всеобщо масово мрънкане на висок глас, а не само по форумите няма да си подредим както трябва къщата. Ето в случая; защо тези, които евентуално са видели трупа 2 часа по-рано, не са премрънкали, а?! А пак, капсулката под мишничка и мен не ме касае... Мохабета "ай стига мрънка", стана много удобно масово обществено измъкване на сгафилата страна, в дадено взаимоотношение!
  • 19 Azazel

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Изобщо няма да се учудя накрая да се окаже, че той е платил на цигането, за да накаже бившата му жена.
  • 20 Пешо

    7 0 Отговор
    Бившият съпруг се оказва пачавра. Сигурно за това са се развели.
  • 21 бабаяга

    0 0 Отговор
    Аз да изчезне от картата или името на Фашистка Мутропомакия
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Nevidim

    4 1 Отговор
    Нашите политици са пачаври! Всички до един! Няма закони,няма ред и на много боклуци, това е удобно. Аз съм за разрешаване на оръжието. Когато знаеш че могат и да те гръмнат, тогава ще се замислиш дали да влезнеш в чужда къща!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Дедо1

    1 0 Отговор
    Ке има агнешко за дъртите пандизчии,ке му нараат газо син като на синигерче окото
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.