Last news in Fakti

14 Октомври, 2018 15:38 29 288 61

Адвокат: Възможно е убийството на Виктория да е поръчково

  • виктория маринова-
  • убийство-
  • русе-
  • георги богданов

Георги Богданов изрази мнението си по казуса

Адвокат: Възможно е убийството на Виктория да е поръчково - 1
Снимка: БТА

Малко прибързано решихме, че случаят е само криминален. "Мотивите на убиеца ще станат ясни по-късно, може и да е поръчано това убийство". Това заяви по bTV адвокат Георги Богданов. По думите му при това положение са си отдъхнали политиците, че няма да бъдат критикувани от Европа.

"Започна силна бомбардировка от страна на управляващите - ето видяхте ли, у нас не убиваме журналисти. Но ние не можем да говорим за Виктория Маринова само като журналист, у хората напрежението си остава", посочи адвокат Богданов.

По неговото мнение в поведението на Северин Красимиров е имало знаци, че ще извърши нещо подобно.

"Не може човек на 20 и няколко години да злоупотребява системно с алкохол и наркотици и това да остане незабелязано. Но трябва да има някой да го забележи. У нас така наречените "цигански махали" все повече се оформят като затворени общности, в които не само районен инспектор не влиза, ами не е ясно какво се случва вътре - влизат особени религии, влизат наркотици, имаме майки на по 10-11 години", коментира още адвокатът.

Напрежението остава, посочи и ПР експертът Александър Христов. "Убийството на човек от медиите, политик или полицай, в общественото съзнание е нещо по-различно, защото автоматично се свързва с работата на човека", изтъкна той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А здравейте!

    115 42 Отговор
    Че то от самото начало се знае за какво иде реч! Поръчково убийство! Сиреч платили са на манго и компания защото Не е бил сам!!! Имали са за цел да изглежда случайно ама....!
  • 2 Дивака

    80 13 Отговор
    Като вариант е възможно,но ще се разбере като върнат циганина в България,тук ще си каже и майчиното мляко.
  • 3 Чичо АДИ

    102 33 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Хора има нещо което не ми се връзва , мангала е затрил Вики и се е разприказвал бил дрогиран и пиян .Имаме ситуация за 30 год присъда ,признава си -1/3 от присъдата ,дрогиран и пиян тоест неадекватен можеби невменяем още 1/3 надолу после остават хипотетично 10 год да лежи ,добро пшоведение и амнистия -5 год и накрая каква е сметката ........... Задавам въпроса АКО Е ПЛАТЕНО НА МАНГАЛА И КАТУНА да говори такива неща КОЙ Е ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАН !!!!!!! НИКОЙ друг освен ВЛАСТТА .Пред вид че Вики е щяла да разпърди и други далавери кой печели !! Я ПАК не чух..........??????? A ВИЕ ЧУВАТЕ ЛИ ?

    Коментиран от #7

  • 4 Дедо Йоцо

    41 18 Отговор
    Е доброиутро !
  • 5 Марио

    93 20 Отговор
    Може да е той, може и да не е той.Спопед мен реалните версиите са:Той я е убил, но е чисто поръчково убийство.Няма да я убие е така просто.Как така точно пък на нея попадна сред като тя почна да прави разкрития,За които беше абсолютно права.За GP, за властта.Чисто поръчково убийство.Вторият вариант пак е поръчково убийство,но не е Северин.Но него са му дали пари, за да признае,а някой друг я е убил.След това както често става истинският убиец ще бъде убит от поръчителя, за да няма следи, а този ще лежи, те ще се погрижат да излезе по-бързо или пък изобщо да не излезе и са му дали достатъчно пари.А за тия проби, които казват че са направили, изобщо не се лъжете.Властта прикрива всичко, защото Е ИМАЛО НЯКОГО ЗАМЕСЕН ОТ ТЯХ В ЦЯЛАТА ИЗМАМА И Е БИЛ РАЗКРИТ ОТ ВИКТОРИЯ.Това е.Да не се опитват данни замажат очите и данни лъжат.Не се лъжете.Жалко за момичето.Това е моето мнение и аз не съм сляп или глупав.Не се лъжете и не им давайте да ни заблуждават.Да намерим виновните затова.Повтарям го навсякъде мнението си, с цел да не ни правят да глупаци.

    Коментиран от #23

  • 6 Марио

    37 14 Отговор
    Това е моето мнение.Аз така мисля и се извинявам, че вече се повтарям.
  • 7 Марио

    43 18 Отговор

    До коментар #3 от "Чичо АДИ":

    Прав си.Така е.Всички знаем кой печели.Щяла е да разкрие много престъпни далавери и, затова я убиха.За мен има няколко варианта, които съм казал по-горе.
  • 8 Не може да бъде

    43 12 Отговор
    злоупотребата с алкохол и наркотици не е добра за здравето,но не е равносилна на убийство,драги адвокате!Колко се плати на този адвокат ,за да ползва подобни аргументи и да настройва общественото мнение,че това е убиеца????Изчакай да го осъдят па после го наричай "убиецът"На снимките във фейсбук се вижда ясно един слаботелесен Нарцис,който е абсорбиран от себе си и цялата му енергия отива в изживяване себе си като някакъв Донжуан или нещо от сорта на катуна и който много държи на облеклото и своя имидж сред женското му обкръжение.Жените са го търсили това се вижда съвсем ясно.Не прилича нито на алкохолик нито наркоман в някаква напреднала фаза.....не
    би държал така на облеклото.....прически и външния си вид.второ ако беше изнасилвач,този вид хора обикновено са рецидивисти..и би имало оплаквания а тях ги няма!!!.Снимал се е в магазини за дрехи а не за алкохол.На снимките той е обграден от момичета, в никакъв случай не изглеждащи уплашени и изнасилени от него.Напротив!Хич не му е липсвала женска компания. Някой говорил ли е с тези момичета?Адвокатина знае ли с какви наркотици е злоупотребявал или така си дудне както му скимне???Не знам,но разни адвокати,социолози,антрополози са се разплещили всевъзможни глупости едно към гъотере,не отговарящи на никакви РЕАЛНИ ВЪПРОСИ ,но повтарящи като мантра едно и също"убиецът"убиецът.и... освен PAROLE PAROLE PAROLE...SOLTANTO PAROLE...КАКТО СЕ ПЕЕШЕ В ПЕСЕНТА...друго няма
    С такива аргументи никой не може да бъде о

    Коментиран от #12

  • 9 1 русенец

    32 12 Отговор
    Моите съболезнования на близките на Виктория но не е била безстрашния гений който ще разкрие "мегаконспирация", за която да я поръчат.

    Коментиран от #17

  • 10 Безработни кукувици

    44 14 Отговор
    Блесна адвокат Богданов с тъпотия блесна!! Кой нормален ще наеме мнгоджери да му върши кирливата работа?
  • 11 Крали Бако

    59 0 Отговор
    Не нужно дори районен инспектор да влиза в тези махали.Просто трябва никои да не излиза от там. После да изчистим.
  • 12 не може да бъде

    35 3 Отговор

    До коментар #8 от "Не може да бъде":

    С такива аргументи никой не може да бъде осъден с импотентни фрази,че защото злоупотребявал с алкохол щял да направи нещо лошо!Ужас!Сякаш сме в средновековието!Този адвокат знае ли какво става на другия ден след злоупотреба с алкохол?Спи се а не се ходи в храстите.---Не ме учудва,че германците никога няма да го екстрадират при по подобни аборигенски аргументи.Заглавието е подвеждащо и не отговаря на съдържанието между другото.Първо казва,че е може би е поръчково а после,че пиел и се дрогирал и се виждало,че ще направи нещо!Неупотребяемо!
  • 13 НЯКОЙ СИ

    40 20 Отговор
    ПОРЪЧКОВО...ДРУГ ПЪТ....
    ПО ТАЗИ ЛОГИКА ТРЯБВА ДА ИЗПОТРЕПЯТ ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ КОИТО ИЗКАРВАТ КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА ВЛАСТИМАЩИТЕ...
    А ТЕ НЕ СА НИКАК МАЛКО...
    ТОВА СИ Е ЧИСТО КРИМИНАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ДАНО МА****ЛА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО ..ВЪЗМОЖНО НАЙ-ТЕЖКОТО НАКАЗАНИЕ....ЩОТО В ЩАТИТЕ ДОСЕГА ЩЯХА ДА ГО ИЗПЪРЖАТ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ СТОЛ...
    ЖАЛКО ЗА ПОГУБЕНИЯ МЛАД ЖИВОТ...
    ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА ПАМЕТ НА ВИКИ...
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Марио

    18 5 Отговор

    До коментар #9 от "1 русенец":

    Напротив.То не иска да си гении просто да си смел и да ти е омръзнало от тая глупост тук.Каквато е била тя.
  • 18 Госта

    36 15 Отговор
    Колко много "експерти" се навъдиха. Никому неизвестни лица смело раздават версии. Други анонимници, разбрали-недоразбрали, смело коментират странните версии. Търсят политически подтекст на едно жестоко престъпление със сексуален подтекст. А нещата са пределно ясни. Един пиян и надрусан циганин напада една красива жена, прилага прекомерно насилие и тя умира. Не защото е журналист. А защото е красива, а той е разгонен. Това е България-страната на безнаказаната циганска агресия. Проблемът не са конспирациите, а липсата на държава, на полиция, на заинтересуваните, на честно ппадосъдие. Това е истинската конспирация срещу народа.
  • 19 Марио

    33 12 Отговор

    До коментар #14 от "Минаваща":

    Кои са тези разследващи журналисти.Кои????Да си видял нещо да публикуват.Не.Единствени, които казваха истината бяха тези от биволь и Виктория.Затовя я убиха.Защото беше неудобно и разкрила на някой от властта или повече от един и на тези от Gp далаверите.Затова.Много вярвате.Каквото ви кажат го приемете за вярно.

    Коментиран от #20

  • 20 няма

    29 8 Отговор

    До коментар #19 от "Марио":

    абсолютно си прав.Рзследващи журналисти в България почти няма.Една е на сайта Афера Веселина Томова и Бивол Аз за други не зная.
  • 21 Да да

    32 7 Отговор
    Ако сега случайно самоубият убиеца всичко ще бъде ясно.

    Коментиран от #51

  • 22 Извинете,

    17 1 Отговор
    но кой е Георги Богданов?
  • 23 икем

    20 30 Отговор

    До коментар #5 от "Марио":

    Много филми гледаш, пич. Много са се отразили на фантазиите ти. За съжаление, тава си е точно битово убийство.Наистина жалко за момичето.

    Коментиран от #28

  • 24 Нека да помислим

    32 17 Отговор
    Само дебил може да повярва на "официалната" версия за смъртта на Маринова.А всеки (понякога)замислящ се човек започва да си задава въпроси(неудобни за властта).
  • 25 КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА УБИЙСТВО ?

    23 6 Отговор
    Не се убива без причина. А в неговата страница пише че един от смисъла на живота му е контакт с жени. Там няма посочена конкретно адресирана злоба, желание за мъст . Казват - под влияние на дрога ?! Това значи ли че и ние сме се проявили на бял свят, защото бащите ни са пийнали две чашки домашно вино ? Не ! Тогава ? Кой е мотива или защо ? Кой зацапа свещите в СОФИЯ ?
  • 26 Ужасът у нас тепърва се задава !

    19 4 Отговор
    Гладът в града еще дойде 2020, кога ЕС, пресъхне !
  • 27 Така де

    26 9 Отговор
    Много ясно, че е ПОЛИТИЧЕСКА поръчка това убийство!!! Присъдата на убиеца ще докаже какво е убийството. Ако не получи доживотен затвор без право на зямана в строг режим, ТО ТОГАВА Е 100% ПОРЪЧКОВО!!! Иначе ако не е поръчково говори още по-лошо за управляващите каква сводобия са създали в държавата!!!
  • 28 Марио

    23 8 Отговор

    До коментар #23 от "икем":

    Много си заблуден.Какво читава убийство.Как пък точно нея убиха.Когато пък разкриваше Go и измамите на властта на Борисов и Цветанов и др.Всичко е планирано.

    Коментиран от #33

  • 29 ТОЧКАТА

    19 5 Отговор
    Защо ли вътрешният министър въведе ново понятие,,МОТИВАТОР,,във версиите???!!Да си спомним как Иванчева ,,светнала като елха!!!???,,...Пък нали знаете --за да светне добре елхата тя,,СТАРАТЕЛНО СЕ ОКОМПЛЕКТОВА И ПОДГОТВЯ,,,...
  • 30 Бойко ефенди

    18 6 Отговор
    Според мен , има нещо гнило в това убийтво на журналистката , май е поръчково
    Запада имат съмнение за това убийство
  • 31 Лодиa КОР

    16 3 Отговор
    Всички знаем, че и по зле ще става народе...
  • 32 Бай Тошо

    14 5 Отговор
    Не бе случайно е, за пред овцете бокови
  • 33 икем

    18 12 Отговор

    До коментар #28 от "Марио":

    Абе, пич, помисли малко преди да се вкараш във филм, ако не си платен де нещо само. Какъв смисъл има да я убиват, след като тя вече е разкрила далаверите. Като я убият, кво? Нали всички вече знаем, че има далавера?След нея друг ще разследва. И него ли ще убият. Че то няма да останат живи журналисти по твоята логика. И за какво да я убиват, ами не я сплашат или купят примерно.От кого да ги е страх, като прокурори, полиция, всичко е купено. Кой ще им направи нещо. Пълни простотии пишете,ама пълни. Не мога да си обясня що за хора сте дето ги пишете тези фантазии. Типично убийство от сексуални подбуди. Той казва, че го е направил-вие не е той. Това е олигофрения вече за мен. Предполагам, че е искам само да я насили, но нещата са излезли от контрол. Всичко друго са, ама абсолютни глупости.

    Коментиран от #45

  • 34 Живите мъртви на България

    20 8 Отговор
    Гледай реакциите на политиците и мисли. Ако не беше поръчано, така ли щяха да реагират. Щяха да го подминат като незначителен инцидент, но първата реакция на Борисов беше - оп, разкриха ни. Същото като реакцията на Теменужка за Гинка.
  • 35 Симона

    19 8 Отговор
    Чета и и се чудя да плача ли или да се смея. Хора които си нямат и на идея как се прави профил на убиец твърдят че убийството е поръчково и то без никакви реални доводи освен работата и. Ако беше поръчково разберете никой нямаше да да си играе да се гаври с нея, това момче е чист психопат и порно маниак точно че той отговаря на профила на човек който е способен да извърши това само го вижте как се пише в фейсбук. Поръчковите убийства не са така немърливи, ако беше такова можеше да го направят да изглежда и като самоубийство или естествена смърт сами си спомнете за Мерилин и Кенеди. Вместо да развивате абсурдни теории са молете този изверг да си получи заслуженото и закона най вече да се задейства, защото това ако не беше Виктория а обикновено неизвестно момиче не мисля че толкова шум щеше да се вдигне.

    Коментиран от #40, #46

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Народ България

    18 2 Отговор
    Всеки да се замисли в каква държава живее.Държава се прави от народ,този народ не заслужава да има държава!
  • 38 vasik atanasova

    5 3 Отговор
    АМИ ВЯРНО Е
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 стига глупости

    13 6 Отговор

    До коментар #35 от "Симона":

    Какво да им обясняваш , тука пишат само някакви изперкали чичковци за който всяко едно убийство е поръчка . Кой луд ще изпрати циганин за поръчково убийство .
  • 41 3333

    11 4 Отговор
    Ако е поръчково досега циганинът да е очистен. Какъв е този поръчител който ще изпраща аматьор и то циганин да му свърши работата. Според мен няма основание за съмнения, винаги нещата са по-прости отколкото си мислим.

    Коментиран от #47, #48

  • 42 малоумник

    5 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Не може човек на 20 и няколко години да злоупотребява системно с алкохол и наркотици и това да остане незабелязано. Не, г-н Богданов, не е незабелязано. За да го използват по този аматьорски начин този незабелязан циганин, не не е незабелязано. Но защо той се отрече,че е изнасилил и убил? И кой е този който го е извел от страната и защо? Явно убиеца си е търсил заместник и пияния и дрогиран циганин явно е този? След пиянството и наркотиците? -как така циганина се е осеферил и поискал да отиде при майка си?
  • 43 Видимо НЕДОХРАНЕН МАНГАЛ

    7 1 Отговор
    Срам ме е, че не съм част от ГЮВЕЧА - ЕВРОФОНДОВЕ...
    PS...50лв за изборите не се броят.
  • 44 2 + 2 = 4

    6 3 Отговор
    Спомнете си поръчковото убийство на помощничката на кмета на Пазарджик това е пример. Може и Мишо Бирата да е пример но тоя неандерталец с животинско мислене няма как да усмисли поръчка а и да е поръчка всичко ще лъсне щото циганина който се турчее е без елеметарно образование и въобще коментара на татък е излишен
  • 45 Марио

    9 5 Отговор

    До коментар #33 от "икем":

    Тя не ги е разкрила напълно.Тя започна да ги разкрива и показва на другите хора, излагайки на опасност Gp и теди, които са замесени.Затова стана неудобна и я убиха, за да не рови повече в техните измами и да може да се краде още, без никой да носи отговорност.
  • 46 Марио

    7 5 Отговор

    До коментар #35 от "Симона":

    Просто вид зарязване на очите от държавата е.Казах го много пъти.То всичко вече от тая държава е свързано със се.с
    Просто за да си мислите вие така.Или Селяйдин я е убил или са му пратили за да се измисли такава версия и да стане по-заплетено.Чисто поръчково убийство.Трябва да си много заблуден и вярващ в справедливостта на държавата, че да казваш че не е.
  • 47 Марио

    5 3 Отговор

    До коментар #41 от "3333":

    Прочети това което съм написал.Сигурен съм, че съм прав за много неща.
  • 48 Марио

    5 4 Отговор

    До коментар #41 от "3333":

    да е той, може и да не е той.Спопед мен реалните версиите са:Той я е убил, но е чисто поръчково убийство.Няма да я убие е така просто.Как така точно пък на нея попадна сред като тя почна да прави разкрития,За които беше абсолютно права.За GP, за властта.Чисто поръчково убийство.Вторият вариант пак е поръчково убийство,но не е Северин.Но него са му дали пари, за да признае,а някой друг я е убил.След това както често става истинският убиец ще бъде убит от поръчителя, за да няма следи, а този ще лежи, те ще се погрижат да излезе по-бързо или пък изобщо да не излезе и са му дали достатъчно пари.А за тия проби, които казват че са направили, изобщо не се лъжете.Властта прикрива всичко, защото Е ИМАЛО НЯКОГО ЗАМЕСЕН ОТ ТЯХ В ЦЯЛАТА ИЗМАМА И Е БИЛ РАЗКРИТ ОТ ВИКТОРИЯ.Това е.Да не се опитват данни замажат очите и данни лъжат.Не се лъжете.Жалко за момичето.Това е моето мнение и аз не съм сляп или глупав.Не се лъжете и не им давайте да ни заблуждават.Да намерим виновните затова.Повтарям го навсякъде мнението си, с цел да не ни правят да глупаци.

    Коментиран от #50

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Юпи

    4 1 Отговор

    До коментар #48 от "Марио":

    Кой и защо ще я поръчва.Вкарваш се във филми при този тип хора нещата са прости и ужасни.Не забравяйте че е задържан в Германия и е разпитван от Германски съд.Той е направил изявление има и други обективни данни.Теория на конспирацията в биологията и физиката няма.Цялата махала е разказала всичко.От фалшивите новини които се раждат от подобни коментари имат полза други хора дето търсят сензация=жълтина чрез която да влияят на съзнанието.Виж Малта Словаки и Политковская- нищо общо
  • 51 Юпи

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Да да":

    Тези не се самоубиват.Психопатите не усещат света като другите
  • 52 Андон

    2 1 Отговор
    Аз подкрепям също тази теза за поръчково а и да свързано с г-н Борисов и да се убвини нивинен човек а и сме свидели как всяка теливизия говори различно но според мен човека е невинен а ние като послушни кученца каквото ни кажат е вярно
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Аз питам

    2 0 Отговор
    А вие видяхте ли тялото, или само ни подхвърля че се е гаврил защо на записа е сниман че бяга в 11ч и 22 мин, а тя е била още с приятели по това време и къде има запис че той се връща, и защо пише че е застреляна , марката на пистолета, и пр и защо германците искат вип килия , да не би други убийци в затвора да са във вип, просто е отишла на дълбоко а това нейно разкритие е много важно, дали са му много опасен наркотик, той не знае в кой свят се намира откъде сили да я цапне и изнасили, някой от вас виждал ли е блуждаещ наркоман
  • 55 Анонимен

    2 0 Отговор
    Защо е запечатана, обърнете внимание на погребението на Луканов да ли е запечатан, чували док са изгорени, в неделя е трябвало да предава втората част на това , защо са и звънял и от данс да не излъчва предаването, но тя е отказала и хоп в събота цигането точно нея убива, той е един гръмнат бушшон, какъв е тоя Върбан шериф на махалата, цигането признал, така му е наредено предварително мислете малко, много бързо го хванаха бе кой го прати в
    Германия много бързо, се изпрарил, а бе те а бе те американците не вярват само троловете на Борисов вярват че е цигането

    Коментиран от #58

  • 56 Асен

    2 0 Отговор
    Я сега си върнете думите назад,вие коментиращите за статията с рокерчетата на надница,когато плюхте циганите и пак си помислете дали туко-така си е заминала случайно журналистката или има поръчка от високите етажи на властта.
  • 57 Киро

    3 0 Отговор
    Мишо Бирата - здрав и прав, умря от "инфаркт".
    Патологът за Белнейски и Чората се самообеси.
    Ваньо Танов почина внезапно като Мишо Бирата.
    Клошар запали тютюневите складове в Пловдив.
    400 хиляди бюлетини, отпечатани и подредени по градове, се оказаха "вторични суровини".
    Гинка от Пазаджик, със запор от НАП, намери 300 милиона, за да купи ЧЕЗ.
    Чакъра беше убит от Бойко Борисов с 14 изстрела с гранатомет, България бе осъдена в Страсбург за това. Бойко обаче е невинен, извън Страсбург.
    ИТ експертът по "цецомобила за подслушване" бе убит с 4 куршума и 1 контролен в главата, с цел "обир".
    Цецо си купи 6 апартамента със спестяванията на тъща си.
    Председателят на Столичния общински съвет си купил 60 апартамента, със 120 години трудов стаж.
    Доказателствата срещу Филип Златанов (момчето за мръсни поръчки на ГЕРБ) бяха "откраднати" от колата на вещото лице.
    Къща за 2 милиона в Барселона е собственост на тенис-клуба на Бойко, той няма нищо общо...
    Стената по границата 1 ред излезе 4 пъти по-скъпо от двуредова в Гърция.
    Царските конюшни се самозапалиха.
    Полицията "по погрешка" арестува журналисти, опитващи се да спасят документи от изгаряне. Докато ги разпитваше, документите изгоряха.
    21 годишен 50 килограмов крадец на желязо уби "случайно" журналистка, разследваща далавери на властта.
    Шесторното убийство в нови искър в което убиеца Росен Ангелов беше набеден за извършител по неведоми пътища и след това се самоуби...

    Коментиран от #60

  • 58 Марио

    1 1 Отговор

    До коментар #55 от "Анонимен":

    Прав си.И то много.Точно така е.Само че може ш той да е убиеца.Не съм сигурен.Но, че е поръчково- ДА.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Вакуум

    0 1 Отговор

    До коментар #57 от "Киро":

    Спомени, спомени - кой ли го вълнува истината щом е димящо дуло!?
    Поклон пред онези, който не пожелаха да говорят по сценарий.
  • 61 Стефан

    0 0 Отговор
    Не е виновен Северин, мафията я уби !!!