31 Октомври, 2018 10:13 5 952 17

Дарина била убита пред очите на детето си

  • надежда-
  • дарина-
  • убийство-
  • ревност

По-късно стигнал до изоставен трафопост по подбалканския път преди Долни Богров

Дарина била убита пред очите на детето си - 1

26-годишният охранител Викторио Александров е застрелял приятелката си Дарина Министерска в столичния квартал „Надежда“. Както сайтът „Блиц“ писа по-късно той бе намерен в безпомощно състояние, след опит за самоубийство, след като е убил и дъщеря си.

Първият изстрел в Дарина попада във врата ѝ, а вторият, с който я доубива, е в тила. Дъщеря им Никол е била в стаята и всичко се развило пред очите ѝ. Момиченцето започнало да плаче неутешимо. Александров я грабва на ръце, увил я е в одеалце и напуснал апартамента на ужасите, като дори го заключва на излизане. Камерите го заснемат как тича по стълбите, след което просто изчезва, пише в. „Телеграф“.

Викторио се метнал в автомобила си – сребрист „Фолксваген Голф“ четворка с номер СВ 4699 АХ, и духнал в неизвестна посока.

По-късно стигнал до изоставен трафопост по подбалканския път преди Долно Богров. Скрил се там заедно с бебето. В същото време десетки полицаи и следови кучета претърсвали полето от другата страна на шосето, Пресичайки обаче, чуват 2 изстрела и се насочват към мястото, от което проехтяват. Там заварват гол до кръста Викторио. Момиченцето е в кола, а той остава жив, тъй като не се самоубива, а мести ръката си.

Според медици куршумът само е одраскал челото му. И извергът, и бебето били откарани незабавно в болница, където по-късно момиченцето издъхнало.

Очаква се Александров да бъде разпитан, да му повдигнат обвинения.

Припомняме, че 26-годишният Викторио Александров застреля в главата майката на дъщеря си 23-годишната Дарина Министерска след семеен скандал. 26-годишният мъж, който застреля и дъщеричката си на 1 годинка по-късно в Горни Богров, е направил неуспешен опит за самоубийство. Животът му е вън от опасност, а самият той е под охрана в "Пирогов". Лекарите не успяха да се преборят за живота на детето и то издъхна в болницата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    12 1 Отговор
    Да се обеси на Цариградско шосе
  • 2 Голема Работа

    5 0 Отговор
    няма да си спомня !
  • 3 Русофил

    19 0 Отговор
    Е нали уж някакъв таксиджия го закарал с опрян пистолет.
    Пълни боклуци са българските медии.
  • 4 Долно Богров

    10 0 Отговор
    май е Долни Богров ама хайде
  • 5 Войвода

    14 1 Отговор
    Смъртната присъда трябва да се върне!!! НАРОДЕЕЕ?!??!

    Коментиран от #8, #10

  • 6 добре

    6 2 Отговор
    че е пуцал иначе щяха го хванат за оя ...знаем ги колко им е капацитета на милиционерите
  • 7 за пореден път

    13 0 Отговор
    Още колко версии ще ни поднесете? Вчера имаше репортаж, в който таксиметров шофьор разказваше как въпросният Викторио го е заставил с пистолет, опрян в главата му, да го закара нанякъде. Взел му двата телефона, предложил му да остави детето при него, шофьорът отказал. Накрая спрял, където му казал убиецът, който се шмугнал в някакви храсти и тогава чул, че го издирват. Съобщил в полицията и така го намерили. Днес пък убиецът се бил метнал на собствения си автомобил. Утре каква версия ще предложите? А по-нататък? Някой ще каже ли истината, или всеки ще пише каквото му хрумне? Това детенце шофьорът на таксито да го беше взел, да го беше предал на социалните, баща му да го беше оставил на улицата. Фирмата, назначила такъв охранител, да не го беше въоръжавала! Като се катурне колата, пътища много. Но трагедията е огромна. За пореден път сме ужасени, меко казано!!! И човек си задава въпроса, що за охранители са българските? Колко хора станаха жертви на охранители, явно избрани на конкурс за невменяеми садисти! Някога ще стане ли човек от българина?! Може би някога, но не сега! Отчайващо!!!
  • 8 До живот бе бастун

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "Войвода":

    Защо смърт бе бастун, ще се мъчи в пъти повече през годините когато осъзнае какво е направил, до живот в панделата без право на помилване и да се гърчи 50-60 години му пожелавам аз, щото хубаво е убил жената ама детето е непростимо просто:-)

    Коментиран от #9, #17

  • 9 Адолф

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "До живот бе бастун":

    Разстрел и после - в екарисажа. Един куршум е 50 ст. , а 40-50 годин затвор са около 500 000 - 600 000лв. разход за тоя изрод, които народа ще плаща.

    Коментиран от #14

  • 10 Адолф

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "Войвода":

    Подкрепям! Смърт за убийци, насилници, педофили и др. подобни изроди. Смърт за тежка телесна повреда, разпространение и производство на наркотици, за разхищения, безстопанственост, кражби и корупция в големи размери! Смърт за всеки криминален рецидив от по-леките случаи, особено ако извършителите са цигойни.
  • 11 ЕХА

    3 0 Отговор
    Тези професии -охранител и други подобни не минават ли някакви тестове, като гледам все такива трепят близките си.
  • 12 браво краво

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Животът му е вън от опасност...нали уж самоубил, ама не съвсем,сигурно се прострелял в крак.
  • 13 Mimi

    3 0 Отговор
    Какво стана с таксиметровия шофьор?Няма да се учудя,ако следващия път прочета,че се е придвижил с метрото!!!!!!!!!!!!
  • 14 алооооо

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Адолф":

    Как 500 000 бееееее.Ако е така по-добре да взема да гръмна един-двама-трима депутати и да ходя в панделата , че с работа такива пари няма да изкарам и за 100 години.

    Коментиран от #15

  • 15 бг справедливост

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "алооооо":

    НИДЕЙ ! ша са прецакаш.В конституцията на република балхария пише.Ако гръмнеш или изнасилиш нормален редови Българин - присъда 2-3 години затвор.Ако гръмнеш сиганин - присъда от 20 до 30 години затвор.Ако гръмнеш депутат -присъда смърт чрез обесване на теб и целата ти рода.
  • 16 mimi

    0 0 Отговор
    na 4engela I damy smaknat kojate kato na agne
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.