Last news in Fakti

30 Октомври, 2018 14:00 4 162 21

Викторио се оплакал от психически тормоз

  • викторио александров-
  • дарина министерска-
  • надежда

Приятели на жертвата пък искат смъртно наказание

"Дарина спря да ми вика "мило", е едно от нещата, от които Викторио Александров се е жалвал пред полицията от убитата вчера бивша негова приятелка Дарина Министерска. Сигналът е подаден в петък пред 5 РУ в София. Викторио, който е задържан за убийствата на Дарина и дъщеря им Никол, обяснявал в тъжбата си за психически тормоз, че Министерска променила отношението си към него.

В сигнала си той описвал, че тя го нарича "бе", говори му на цяло име, а това го травмира. Той бил свикнал бившата му приятелка да го нарича "мило", което тя престанала да използва още преди последната им раздяла в четвъртък. Александров подал сигнала на следващия ден. От 5 РУ са го препратили по компетентност на колегите си от 2 РУ. Засега сигналът не е докладван в прокуратурата, пише "24 часа".

Връщане на смъртното наказание искат някои от приятелите на жертвата. “Смърт за този изверг, който уби моята приятелка Дарина снощи и нека да се вдигнем в подкрепа на моите приятели и близки Георги Министерски и Ваня Министерска. В памет на Дарина Министерска и нейното съкровище. Моля Ви всички да помогнем. Споделяй те го. Моите искрени съболезнования!”, написа нейният близък Ивайло Радев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спиро

    11 4 Отговор
    И от тази снимка си личи, че жената изпитва неприязън към този луд.
  • 2 Бай Иван Майсторо

    10 2 Отговор
    Леле да те застрелят теб и детето ти защото не си казвала Мило тцтцтцтцгцт представете си, ако му е изневерила
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 бббббб

    11 1 Отговор
    Симптоми ,че е изперкал.А,има в него служебно оръжие.
  • 5 Защо ли

    23 4 Отговор
    Нещо трябва да се промени в абсурдната практика, дискриминираща бащите. Когато предварително е ясно, че е отнета възможността на бащите да отглеждат децата си, когато хората са в отчаяние, не е чудно да прибягнат и до крайни мерки. За да се преборим с нещо, трябва да го разберем.
  • 6 Зелено човече

    14 1 Отговор
    А бе побърка се тоя свят.
  • 7 Будалата

    11 4 Отговор
    Е те дотук я докараме. Няма Казарма и се измъстриха младежите. Взеха гелове да си слагат, крият се зад полите на майките си. Отврат. Не му казвала МИЛОООО. Пуста сопа.
  • 8 Гост

    10 3 Отговор
    Народа превъртя тотално! Без коментар!
  • 9 Яна

    13 0 Отговор
    Струва ми се, че г-жа Атанасова (авторката на материала), пропуска доста сериозни подробности относно мотивацията на Викторио и се концентрира вурху несериозни детайли от жалбата му за психически тормоз. Така едва ли може да се стигне по-дълбоко, така че да се направят съответните изводи какво реално е отчаяло този човек.
  • 10 Асенчо таксито

    0 2 Отговор
    Човека не е добре . Временна невменяемост и да го пускат . Един и същ сценарии
  • 11 Гост

    13 6 Отговор
    Много жени заслужават такава съдба , защото са боклуци , но не е трябвало да убива детето.
  • 12 Разплата

    6 5 Отговор
    Всред българското население трябва да се инициират на първо време 3 задължителни референдума :
    1) за приемане на смъртното наказание ;
    2) за излизане на страната от пагубния Еврогейски съюз ;
    и 3) за напускане на НАТО ; Това е най-голямата финансова дупка, която запълва целокупния български народ - над 500 млн. лв. годишно, за да се наричаме горди членове на Евроатлантическия военен пакт, от който нямаме никаква полза! А за Европейският съюз да не говорим! Това е най-големият балон, който скоро ще се пръсне и всичко ще отиде по дяволите и такива червени гербери като бат Бойко и Цвъки ще реват на умряло щото ще им секне далаверата с европроектите, от които лапат милиони евро ощетявайки българския народ!
    А този изрод убил тези невинни създания и посегнал на собствената си плът и кръв заслужава бесило!

    Коментиран от #13, #18

  • 13 Джони

    5 7 Отговор

    До коментар #12 от "Разплата":

    Айде , чемодан , вакзал и у дълбока русия при сланиноядците и пиещите препарати за баня.

    Коментиран от #14, #21

  • 14 ссср

    7 4 Отговор

    До коментар #13 от "Джони":

    Кравар , не бъркай една просперища страна с пропадналата си кравария. Целувай задника на дедо трумп и се радвай на демокрацията.
  • 15 Танев

    3 0 Отговор
    По-горе цитирания лозунг, че най-хубавото нещо, което може да научи една жена, било да не цависи от мъжа си. Семейството е общо, двамата, след като са се събрали, трябва да се уважават и да споделят мъки, радост, финасии за издръжката на детето. А това семейство е прекрачило границата и е започнал тормозът - финансов недостиг, безработица на мъжа, нов таен приятел на жената, който в сравнение с нейния мъж е за предпочитане. Въпроси и отговори, на които ще се натъкне слдствието.
    Но има едно жестоко НО. НОТО на най-лошото, да посегнеш на живота на собственото си дете. Това е никога непростимото и нарежда мъжа на най-долната граница на извергщината.
  • 16 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    1 0 Отговор
    Оли и аз ше застрелям са жената що не ми казва милу
  • 17 случаен

    7 2 Отговор
    На снимката горката жена, Бог да я прости, е като хваната в капан. Престанала да му вика "мило"! Това повод ли е да убиеш някого и да простреляш в окото горкото си дете, което не е починало веднага, представете си, хора, каква болка е изпитало невинното детенце! Не проумявам, наистина ли се е случило, възможно ли е такова нещо, този що за човек е?! Охранител! Видяхме много криминални случаи по един от тв каналите, но дори и гадни, свирепи престъпници щадят децата, а това е собственото му дете! Да беше го оставил на улицата, все някой щеше да го прибере и спаси! Не разбирам! Живеем в кошмар!
  • 18 Борис

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "Разплата":

    За Бойко и Цвъки бъркаш че ще реват .Толкова се нагушиха че им е все едно кой ще е на власт.Поколения не могат да им изхарчат парите (ако харчат с акъл).
  • 19 дам

    4 0 Отговор
    ако имате малко мозък в главите ще се сетите че не е само това причината за такова нещо.Сигурен съм че са съвсем други причините.Самата жертва изглежда като агресор.Жалко само за детето :(
  • 20 НЯКОЙ СИ

    6 3 Отговор
    МОНЕТАТА ИМА ДВЕ СТРАНИ....НЯМАТЕ СИ ПРЕДСТАВА КАКВИ ПРОКЛЕТИ ЖЕНИ ИМА...
    ВЕЧНО МРЪНКАЩИ ВЕЧНО НЕДОВОЛНИ ОТ ВСЕКИ И ОТ ВСИЧКО...МОЖЕ БИ ПОСТОЯННО МУ Е ВМЕНЯВАЛА ВИНА...ПОСТЯННО МУ Е НАТЯКВАЛА ,ЧЕ НИЩО НЕ СТАВА ОТ НЕГО...ПОСТОЯННО МУ Е МРЪНКАЛА ЗА ПАРИ...В ЕДИН МОМЕНТ ПРОСТО МУ Е ПИСНАЛО.....НЕ ГО ОПРАВДАВАМ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ....ТАЯ СИ ГО ТЪРСИЛА. И ЕТО ГО РЕЗУЛТАТА.....ЗАСТРЕЛЯЛ Я.....САМО ДА НЕ БЕШЕ ПОСЕГНАЛ НА ДЕТЕНЦЕТО...ТО НЯМА ВИНА ЗА НИЩО ГОРКОТО...А ТОЯ ПА НЯМА И СМЕЛОСТ ПОНЕ ДА СИ ТЕГЛИ КУРШУМА ЕФЕКТЕВНО....ПРОСТО СЕ Е УПЛАШИЛ ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ..
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове