10 Октомври, 2019 11:51, обновена 10 Октомври, 2019 13:41 3 403 15

Арестуваха родителите, изоставили бебето си в "Люлин"

  • бебе-
  • люлин

28-годишният баща и 24-годишната майка оставили невръстното си дете в столче на 11-ия етаж в блок в "Люлин 6"

Арестуваха родителите, изоставили бебето си в "Люлин" - 1
Снимка: БГНЕС

Родителите на изоставеното бебе в столичния ж.к. "Люлин" са арестувани за 24 часа, съобщиха от МВР. Причините за действията им все още не са изяснени.

28-годишният баща и 24-годишната майка оставили детето си в столче на 11-ия етаж в блок в "Люлин 6" снощи. До столчето имало храна, а при бебето имало бележка - "Да се даде на социалните. Успех!”

Детето било намерено от случайно минаващ съсед, който се обадил на домоуправителя на блока. Той пък повикал полиция. Полицаите установили, че именно на площадката, където е оставено детето, живеят родителите на майката на бебето.

Малко по-късно в "Люлин 10" са открити и родителите на детето, които казали, че не искат да се грижат за него. Фактът, че бащата на детето бил с рана на главата, не беше разяснен от полицейските служители.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Има ли още на които не е ясно

    12 0 Отговор
    Защо се топим?
  • 2 интересна

    7 0 Отговор
    история със заплетен сюжет тип Агата Кристи и Шерлок Холмс и с неясен финал, поне докато разследващите не обявят някакви мотиви на тези родители да изостовят детето.
  • 3 Гост

    7 7 Отговор
    Идиоти да им се вземе детето , а в затвора за 30 години . И всеки ден бой да влязат в релсите. За такива изроди само по една филия хляб на ден и малко вода.
  • 4 Анонимен

    26 3 Отговор
    Тези родители сега да ги осъдят , на затвор и ще разберат много за ценностите в живота..... Дано детенце то намери добри хора.... Жалко че не съм в години на младост, с удоволствие бих го изглеждаха.....без даже и помощта на държавата.... Двама сина съм отгледала сам сама без помощи, сега помагам и за трима внуци.......

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Eвала

    14 1 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    Рядко смислен и човечен коментар.
    Поклон
  • 6 Тъжно

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    Радвам се, че има хора като Вас! Поздравления, но... процедурите са толко много и толко тромави, че на практика е по–лесно да се кандидатираш за кмет, отколкото да вземеш дете за отглеждане или осиновяване, а има толкова хора, които биха полагали истински родителски грижи за такива дечица.
  • 7 Anonimen

    2 1 Отговор
    Koe semeystvo si ostavq deteto na ulicata?
    Tova sa bolni mozuci i trqbva da lejat v zatvora.
  • 8 .....

    7 1 Отговор
    Чета, чета и главата ми не го побира как е възможно та чак и “успех” са писали?! Каквито й да са причините защо не са се обадили те на социалните, а ще го оставят?!

    Коментиран от #10

  • 9 Bubbles

    4 1 Отговор
    Па да важното е да се клатиме, па като направим белята оставяме вързопа на някоя пейка с бележка "Дайте го на социалните" и готово проблема е решен и може пак да се клатиме...
    ...до следващия вързоп...
  • 10 Bubbles

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от ".....":

    Защото действието се развива в Люлин...
  • 11 Давид

    1 1 Отговор
    Да си поговорим за НПО организации отвличащи деца от родителите им в целия свят . Норвегия , Швеция и англоезичните страни . Отдаването на тези деца на педофили , садисти , хомосексуалисти и дегенерирали хора от близкородствено съешаване . Да поговорим как Русия , Китай , Индия и Америка на Тръмп презира и гони такива хора . Защо същите хора палят синагоги и убиват мирни граждани наречени евреи . Защо убиват араби и създават расови различия . Нека този сайт отговори и пусне теми на отговори за тези въпроси . Стига само рекламирайте - сайта Адам и Ева .

    Коментиран от #14

  • 12 яшуа

    0 1 Отговор
    престанете да съдите ,всяко нещо си има причина!
  • 13 Баба на 58 г

    2 0 Отговор
    Нямам думи,с които да опиша безотговорността и безхаберието на тези безотговорните! Като не са искали да гледат дете,защо са създали тази невинна душичка и после я захвърлят,като ненужна вещ,що за безотговорно отношение е това?! За такива идииоти и доживотен затвор е малко.
  • 14 Пълни глупости

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Давид":

    Ти чуваш ли се, какво пишеш? За това ли всички българи си взимат децата на запад, ако взимаха така децата? Това са пълни глупости.
  • 15 Върнете го на родителите

    0 0 Отговор
    Върнете го на биологичните родители, в България деца не трябва да се отнемат, нали?