Last news in Fakti

21 Февруари, 2020 15:44 1 765 14

Срещу Гебрев е имало 4 опита за убийство

  • емилиян гебрев

Прокуратурата не дава подробности как и откъде се е сдобила с изнесените данни

Срещу Гебрев е имало 4 опита за убийство - 1
Снимка: БГНЕС

Разследващите са събрали данни и относно наличието на още четири други опита за покушение по отношение на Емилиян Гебрев - всичките предхождащи разследванията от Софийската градска прокуратура (СГП), съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София във връзка с воденото разследване под надзора на СГП по повод опита за убийство на Емилиян Гебрев.

Установено е, че два от тези опити са станали извън пределите на България, без Емилиян Гебрев да е заявявал за тяхното извършване. Прокуратурата не дава подробности как и откъде се е сдобила с данните.

По разследвания от СГП опит за убийство на Гебрев са повдигнати задочни обвинения на трима руски граждани - Сергей Викторович Павлов (Sergey Viktorovich Pavlov), Сергей Вячеславович Федотов (Sergey Viacheslavovich Fedotov) и Георги Горшков (Georgi Gorshkov). В хода на разследването е установено, че посочените лица никога не са предприемали пътувания извън страната си под действителната им самоличност. През годините същите са ползвали различни международни паспорти с фалшива самоличност.

За обвиняемия Сергей Викторович Павлов е установено, че същият е ползвал самоличността на лице с инициали С.В.Л. За обвиняемия Сергей Вячеславович Федотов е установено, че същият е ползвал и самоличността на лице с инициали Д.В.С. За обвиняемия Георги Горшков е установено, че същият е ползвал самоличността на лице с инициали Е.А.Г. Понастоящем и тримата, привлечени като обвиняеми, живеят в град Москва, Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бонд 007

    16 1 Отговор
    Тоя има повече животи от мене.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ЪРП

    13 1 Отговор
    КАКЪВ ГЕБРЕВ ???
    ТОВА Е ДЪНКЪН МАКЛАУД / БЕЗСМЪРТНИЯТ/ БОЕЦ!!!!!
    ....ПОД ПРИКРИТИЕ Е В БЪЛГАРИЯ
  • 4 Аман

    13 0 Отговор
    Като няма новини се започва с Гебрев. Ако имаше четири опита поне щеше да е успешен. Изкараха го чиста вода ненапита а не е така. По добре да си гледа старините.
  • 5 Роги

    12 0 Отговор
    Аман от параноици,не са искали не са го гръмнали.
  • 6 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    ТОЙ СЕ ПРАВИ НА МЪЖ ...ЗНАЧИ - ПРОСТО МОЖЕХА ДА ГО ОЖЕНЯТ !!!
  • 7 Кукуригу

    3 0 Отговор
    От утре си сменя името на Фидел Гебрев!
  • 8 Баш Майстора

    7 1 Отговор
    Растройството след плюскане сигурно вече се брои за покушение!
  • 9 123

    4 0 Отговор
    Стига вече боза
  • 10 Враца Баце

    6 0 Отговор
    КГБ не пропуска, камо ли четири пъти!

    Коментиран от #14

  • 11 666666

    2 0 Отговор
    Хахаха ако са искали да са го убили.Явно е някой конкурент аджамия или тоя се вживява на жертва за повече медийност .
  • 12 0000

    0 0 Отговор
    Бе ко ма боли хуя за тоз гюбрев
  • 13 Москва

    2 0 Отговор
    Пълни глупости ... толкова ли сте овце че вярвате че руските служби ако ви желаят смърта ще ви пропуснат ? И не само Руски която и да е хора те са Обучени за това ... това че този ск вобразява че дадена служба го поръчва е смях...! Виж ако е конкурент или бивш партньор иди при иди ама Служби мужби
  • 14 Москва

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Враца Баце":

    Това се опитах и аз да им обясна на тези Русофоби ! Но не Русия и Путин по цяла нощ не спът и се чудат човечето Невалин или този Бг босс как да оправат ... абе я слесте на земята бе подобни вярвания доказва само че интелектоално сте на 3 % разлика от маймуна