Last news in Fakti

27 Април, 2020 13:13, обновена 27 Април, 2020 13:17 8 332 49

Убиецът на Милен Цветков няма да обжалва постоянния си арест

  • милен цветков-
  • кристиан николов

Съдът вече сметна, че Николов е съзнавал риска, който поема, сядайки зад волана след приема на четирите вида упойващи вещества

Убиецът на Милен Цветков няма да обжалва постоянния си арест - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиан Николов, обвинен за тежката катастрофа, при която загина журналистът Милен Цветков, няма да обжалва постоянния си арест.

Цитиран от DarikNews, пред БТА адвокатът на Николов е заявил, че няма да обжалват и ще съдействат на разследващите по процеса. В мотивите към решението на съда е записано, че може да се направи обосновано предположение, че Николов е предизвикал катастрофата. До това предположение се стига на база доказателствата - собствеността на автомобила и показанията на очевидците.

Съдът сметна, че Николов е съзнавал риска, който поема след приема на четирите вида упойващи вещества. Но няма данни той да има психични проблеми.

Когато деецът не желае общественоопасни последици или не би искал да настъпят, но нарушава правилата за движение, се счита, че съзнателно ги допуска, т.е. има евентуален умисъл, пише още в мотивите на съдия Мина Мумджиева.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО

    51 14 Отговор
    ТОВА УБИЙСТВО НЕ Е СЛУЧАЙНОСТ, ТАКА Е ИЗСЦЕНИРАНО ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ МУ..

    Коментиран от #9, #24

  • 2 Това

    73 2 Отговор
    не е важно , важно е да получи максимална присъда за убийството на Милен ! А компанията му , изчезнала след дяволския удар , да мие трупове , а и части такива , на хора след катастрофи ! И защо съзнателно се мълчи кой е бащата на госпойцата ?

    Коментиран от #10, #19

  • 3 Da,a?

    4 10 Отговор
    Глупости на таркалета!!!
  • 4 Сценарист

    60 1 Отговор
    Всичко е сценарии, вече са направили боен план как да му спасят кожата на този келеш, много пари ще играят на много различни места..
    Но майката е играч и аз съм сигурен че ще подкупи крупието (държавата) и скоро ще четем статии от сорта пуснаха убиеца на Милен Цветков под домашен арест, след това всичко се забравя и пак на колата, върху на някой колата.
  • 5 Мим

    36 4 Отговор
    От тук нататък очамваме и съдът да си свърши работата както трябва,без смекчаващи...

    Коментиран от #16

  • 6 пешо от панелката

    33 0 Отговор
    Съдействието на обвиняемия е необходимо ако случая е заплетен, има неизвестни поръчители и съучастници, укрити са плячка и веществени доказателства и пр. В случая съдействие не е необходимо.

    Коментиран от #29

  • 7 сатан

    32 0 Отговор
    Убийството е от сатанизъм, искали са да убият не само шофъора, а и преминаващите пешеходци.
  • 8 Последния софиянец

    3 52 Отговор
    Стига с тия новини за Цветков ще получа удар. Преди години той ми навреди на бизнеса, а и сега имах съвместен проект с Кристиян за голяма верига заведения за хранене Криси щеше да ме подпомогне финансово но ето че сега и този проект отпадна заради Цветков но е въпрос на време когато Криси излезе ще направим веригата от заведения.

    Коментиран от #14, #15

  • 9 Точно истината

    31 2 Отговор

    До коментар #1 от "ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО":

    Милен беше екзекутиран от 3-мата наркопласьори, наркомани, надрусали се със Сатанинска дрога. Народът, искаме минимум Доживотни Присъди без право на помилване за 3-мата Убиеца на Милен, дрогирали се със Сатанинска дрога. Цялостна Промяна на СИСТЕМАТА, за да не случват по-вече убийства, СИСТЕМАТА НИ УБИВА. Това е уж случайна ПУБЛИЧНА ЕКЗЕКУЦИЯ, това е определението. ДА ЗАЩИТИМ ЛОРА КРУМОВА, ВАЛЯ АХЧИЕВА, Д-Р ТОДОРОВ, Д-Р МЪНГЪРОВ, ВСИЧКИ ДОБРИ ЖУРНАЛИСТИ, АДВОКАТИ, ДОКТОРИ И СПЕЦИАЛИСТИ, ДОБРИ И РОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРИ ИЗКАЗВАЩИ ИСТИНИТЕ, ЦВЕТЪТ НА НАЦИЯТА, ДОКАТО СА СРЕД НАС.
  • 10 Кой е бащата на прокурорската щерка

    42 1 Отговор

    До коментар #2 от "Това":

    Оповестете го, това, че криете самоличността на бащата на прокурорската щерка, не говори ДОБРЕ. ОПОВЕСТЕТЕ БАЩАТА, КОЙТО И ДА Е.

    Коментиран от #13

  • 11 Дедо Йоцо

    16 2 Отговор
    Съдът сметна, че Николов е съзнавал риска, който поема след приема на четирите вида упойващи вещества??????? То каквато ни държавата-такъв и съдът ни!!!!След този коктейл дето е изпил хлапака е виждал само летящи розови слончета и крокодилчета бе!Изобщо не е обърнал внимание на субаруто защото му се е видяло че е легнал полицай!Как може да е изкарал че е съзнавал какво прави???Ако изцокаш един литър мастика с пет бири съзнаваш ли какви ги вършиш или на другия ден питаш тези дето са били с тебе какво точно е станало ???

    Коментиран от #21

  • 12 Скалистия

    4 16 Отговор
    Във една статия пишеше че бащата на момичето е съвсем нормален куриер, кой ви набива прокурор и такива измислици незнам

    Коментиран от #41

  • 13 прукуроро

    3 5 Отговор

    До коментар #10 от "Кой е бащата на прокурорската щерка":

    Тая информация не е публично достояние!Казах!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Рошко

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Мим":

    Ко ко речи, ко очакваш 😂😂😂😂
  • 17 Активист на БСП

    10 0 Отговор
    Казали са му да си кротува,да позатихне случая и ще го измъкнат ! Това е българският Ли Харви Осуалд -убиец по политическа поръчка !
  • 18 Дъ ШОУ МАСТ ГОУ ОН !

    5 5 Отговор
    Шумотевицата пред публиката е нужна за успокоянане на духовете и броженията и'. Важното е ЗАЩИТАТА каква пледоа.ия и Съда накрая ще реши ! Умишлено или нелепа случайност - инцидент с фатален случай ? Щом е бил надрусан - има ли вероятност да притежава нормална мисловна дейност която да синхронизира , скорост, лента и разпознаване то му на автомобила от над 150 метра. Това не е Фитипалди нито Шумахера един замаен НУРС - ГОРИЛА С КАРТЕЧНИЦА и в МОЛ ! Ти си СЪДИЯ - РЕШАВАЙ обективно ! Без да вземаш "страна" ! Да имаме фатален резултат и съда трябва да отсъди по закон справедливост и последно по съвест ! Съвестта е разтегливо понятие което може да се основава на симпатии, интереси, амбиции ,полит.ориентации т.н. Има доста време до финалното заседание ! Ще се смили ли съда към една млада неукрепнала личност расъл без един родител, който е бил прилежно и примерно дете но Съвременната не съвсем морална съвременна среда си оказва своето негативно влияние - макар и да не подозираме ! Ако загубихме един зрал човек и уважаван журналист трябвали в ЗАТВОРА да пресечем един живота на един млад човек който едва навлиза внего и да не го подложим под Интензивно лечение , санаториуми и докторско наблюдени и да ВЪРНЕМ В ОБЩЕСТВОТО ЕДИ ДОСТОН СЪЗНАТЕЛЕН ГРАЖДАНИН ! Как ви се струва уважаеми читатели ? Може ли да се случи и така ? Вие отсъдете ! Аз съм - НО БОДИ !
  • 19 Шекспир

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Това":

    Няма да получи макс.Ще е доста под минималното защото съда ще приеме че се е разкаял и съдействал.Ще обявят всичко това за смекчаващи вината тинтири-минтири и ще му дадат 5г макс.За особено добро поведение ще излезе след 3г.
  • 20 Н. Хайтов казваше

    3 1 Отговор
    ЕДНО е да искаш ! ДРУГО е да можеш ! А ТРЕТО и ЧЕТВЪРТО е дали ще можеш да го ПОСТИГНЕШ ! Нека видим нашата ТЕМИДА КОЛКО Е ЗРАЛА ! Иколко повечко в нея днес има от МОРАЛА или от БУРНОТО ДНЕШНО ВРЕМЕ ! Аз отговор - нямам !
  • 21 Шекспир

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "Дедо Йоцо":

    Дядо Йоцо казват че приемайки наркотиците е съзнавал какво прави.Две различни неща са
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Филип

    9 0 Отговор
    Със сигурност ще го пуснат с това глупаво формулирано от Гешев обвинение.
    Целта е да се спаси Малкия Лъчомозък.
    И защо продължавате да криете, че малката надрусана духалка е дъщеря на прокурор от ГЕРБ.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Ръмпези

    3 5 Отговор
    ДОКАТО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е НА ВЛАСТ ОЩЕ МНОГО СЪВЕСТНИ ГРАЖДАНИ ЩЕ СИ ОТИДАТ ОТ ТОЗИ СВЯТ...ЕДИН ЧОВЕК САМО МОЖЕ ДА ГИ СЪБОРИ...КАЗВА СЕ....ГЕШЕВ...
  • 27 Нека незабравяме че ВЕЩЕСТВАТА

    6 0 Отговор
    Правещи всичко наоколо да е Жотем, Розово и морето до корем е дело на енергична личност от Банкя ! Както се казва - теренът е грапав и доста ще друса !
  • 28 А дали Премиера ще прати ГЛАШАТАЙ

    4 0 Отговор
    Из страната и да разясни от къде иде чудо -" маята "?
  • 29 Алфа Вълкодав

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "пешо от панелката":

    Пешо,сатира ли панелката
  • 30 Помним ли песничката " Луди Жаби "?

    2 1 Отговор
    "А тези луди филми" от Били Бивън ! Не е ли време , както на ЗАПАД да се въоръжаваме и сами правосъдието в двора, колата на бизнеса и у дома да ОСУГУРЯВАМЕ ! Западните стандартиэсамо за Банкя и Сие ли ще са ?
  • 31 Веско

    6 0 Отговор
    Има записи, на които се вижда че Лъчо мозъка кара джипа.
    Борисов обаче е разпоредил тези записи да бъдат унищожени.
    Така както бяха унищожени и записите от Село Ваньо - Мишо Бирата, а този който ги унищожи бе изпратен Консул във Валенсия.
  • 32 Next

    7 0 Отговор
    А за убийците на българския народ, кога ще има осъдени с ефективни присъди?
  • 33 Ще прати ли със замах Премиера

    5 1 Отговор
    Пашата да ходи като глашатайя с ВИНЕТКИТЕ из страната и Обявява по баровете и училищата , митниците и площада и ЯСНО всекимо под шапката да стане - България е ДРОГА ФРИИ ! А ? Нека видим !
  • 34 Съдията Дред

    5 0 Отговор
    Ясно, усетиха, че няма да успеят като друг път, и си постилат за по изгодно споразумение.
  • 35 Луди Жаби !

    2 1 Отговор
    По морето вадил някой си Рапани и после със парите лекувал се в ИЗРАЕЛ ? Минава ! Големият кораб минава , ама през всичко минава !
  • 36 Дон Корлеоне - до Майкъл

    2 1 Отговор
    " Майкъл , помни - дъ фамилията над всичко !"
  • 37 qwerty

    2 1 Отговор
    Мина, кой ти даде държавните? Няма такава практика. ВКС ще отреже директно.
  • 38 А на момчето майка му КАЙЛ ще стане ли ?

    2 0 Отговор
    Когато парите и' са правили бизнез на - НАЛИ ?! Там, близо край град София ! А сина и' тъй нелепо да изгори ? А ми майката после ако огъня раздуха ?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Социалист Турчин

    3 0 Отговор
    На такива нарушители трябва да има закон,отнемане на книжката за цял живот,минимум 20г затвор,10г обществен полезен труд при всякакви условия !
  • 41 Румен Крадев

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Скалистия":

    Аз съм поставил така да се пише.
  • 42 Кукленото Шоу - Започва !

    1 0 Отговор
    Мана , мана ! Ала бала - бла, бла , бла! И пак Мана мана ! И те така тридесет години и все така ! Мана мана ! Бла бла бла !
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Ало, Банкя ? В Трета кабина, моля !

    0 0 Отговор
    Да говорите със СЪВЕСТТА си ! Ало ! Говорете, моля ! Но Банкя не ПРИЕМА РАЗГОВОРА ! " НЕ Я ПОЗНАВАМЕ ! ТУК ТАКАВА НЯМА ! Престанете да звъните , имате грешка ! "
  • 45 Държава ли сме или дрога"ОРИЕНТ Ескпрес"

    0 0 Отговор
    Мана , Мана ! Колумбия - Ряпа да яде ! И рибата в Бургас и Варна - кючек играе и преде ! А медузите налягали по плажа като ПАЧА ! Всико е на СЕДМОТО НЕБЕ никой с никого не се съобразява и не го е/ава !
  • 46 Гост

    3 0 Отговор
    До преди два дни не беше на волана и нямаше очевидци, сега бил на волана и имало очевидци. Господин адвокат?
  • 47 Скалистия

    3 0 Отговор
    Не бе защото и аз съм във татуси ама не съм син нЕкой си или съм наркоман , просто така ме кефи и се драскам. А мнението на Ганьо не ме бърка особено 🖕
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Няма такава държава

    2 0 Отговор
    Аз дълбоко вярвам ,че този човек ще получи своята присъда и ще бъде много по -тежка и по-жестока от всички букви на закона! Жал ми е за майка му на това момче, защото всички грешки, които е направила ги е правила от обич към сина си. Искала е най-доброто за него, хубав живот, образование, къща, сигурност....но в желанието си да му осигури това го е лишила (откраднала е) личната му мотивация, мечтите! Не съм експерт, но мисля, че хора, които посягат към наркотици са хора, които имат много дълбоки проблеми, хора с депресии, хора които са поели този път от отчаяние