Last news in Fakti

11 Май, 2020 09:53 10 764 44

Убиецът на Милен Цветков употребил "китайска кока"

  • кристиан николов-
  • милен цветков-
  • китайски кокаин

Експертиза по делото срещу Кристиан Николов сочи, че коктейлът от кокаин, амфетамин, бромазепам и марихуана е погълнат няколко часа преди инцидента

Убиецът на Милен Цветков употребил "китайска кока" - 1

Дрогираният шофьор Кристиан Николов, който навръх Великден уби журналиста Милен Цветков при катастрофа на кръстовището на ул. "Хенрик Ибсен" и бул. "Черни връх" в София, е бил под въздействието на висорисков наркотик, известен като китайски кокаин. Това са последните данни, с които разполагат от разследването, пише "Монитор". Четирите вида дрога всъщност са били смесени в дозата, която е погълнал 22-годишният наркоман.

Младият мъж ще отговаря пред съда освен за причиняването на смъртта на Милен Цветков и за притежание на високорисков наркотик, става ясно от обвинението.

Експертиза по делото сочи, че коктейлът от кокаин, амфетамин, бромазепам и марихуана е погълнат няколко часа преди инцидента.

Това е и причината Николов да е обвинен в умишленото убийство на Цветков, тъй като напълно съзнателно се е качил да управлява фирмения автомобил Audi Q7, предоставен от майка му. Вещите лица са категорични, че Николов е бил напълно наясно, когато е взел ключовете на водещото се на фирмата на майка му Десислава Пешева возило. Съзнавал е, че рискува живота и здравето на себе си и хората с него, както и на случайни хора. Въпреки това взема приятелката си Симона Цанкова и Георги Иванов, качва ги в автомобила и започват да обикалят празните софийски улици на Великден.

Кристиан Николов е помел спрелия автомобил на Милен Цветков на светофара просто защото действително не го е виждал. Той е бил в състояние, близко до заспиването.

Бромазепамът е на основата на лексотана, действа му приспивателно, от амфетамина пък му се смесват цветовете и не може да различи светофара дали свети зелено или червено.

Отделно колата на Цветков е с черен цвят, който се слива с околността и е трудно различим за човек в такова неадекватно състояние, категорични са експертите. Към момента Кристиан е в ареста. На приятелите му Симона и Георги прокуратурата определи гаранции от по 10 000 лева, защото отказаха да съдействат на разследването.

Симона успя да се измъкне без никаква мярка, тъй като адвокатът ѝ обясни в съда, че е във фактическо съжителство с обвиняемия Николов. Георги Иванов обаче не успя, тъй като адвокатът му бе просрочил датата за обжалване и съдът отказа да я разгледа. Майката на дрогирания убиец Десислава Пешева също е под гаранция от 100 000 лева. Тя освен че е съдружничка с подсъдимия алкохолен бос Миню Стайков, намери средства за скъпия адвокат на банкера беглец Цветан Василев – Константин Симеонов. Дори и той обаче не успя да ѝ намали гаранцията.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мая

    79 1 Отговор
    Леке ! Да ни пази Господ от такива отрепки !

    Коментиран от #24

  • 2 qwerty

    26 9 Отговор
    Както го тълкувам...че той към момента на извършване е бил невменяем.

    Коментиран от #7, #18, #23

  • 3 Еми може да по

    47 1 Отговор
    лекарско предписание, нали така Кристиянчо? Не си добре с нервите, оща като малък когато си видял едно умряло врабче и оттогава си депресиран и сега на лекарства. А коката със зелена рецепта от кой дилър си я взимал?
  • 4 справедливост

    49 2 Отговор
    Няма, какво да го бавят този. Всичко е ясно, бил е надрусан и в това си състояние е причинил смърт. Действията му са напълно умишлени така, че да му лепват доживотна присъда без право на обжалване и без право на амнистия на тоя наркоман, защото ако това не стане ще има и други жертви от неадекватното му поведение и липса на възпитание.
  • 5 маминото синче

    42 1 Отговор
    Пуснете ме,искам да си завърша образованието в Германия,после ще се върна в БГ ще се друсам с дрога и ще карам SQ8 W12 ЗА НАГРАДА МАМА ЩЕ МИ Я КУПИ
  • 6 Наказан

    25 3 Отговор
    Тоя е наказан по рождение. Да се влачи с такава като Симона е най-висшето наказание в живота. Все пак и българският народ е прокълнат и този ще бъде пуснат за унижение на България
  • 7 справедливост

    25 3 Отговор

    До коментар #2 от "qwerty":

    Не тълкуваш правилно. Към момента на извършване не е бил "невменяем" , а вероятно неадекватен. Между двете неща има огромна разлика. Четох в една статия, че експертите са на мнение, че този е взел няколко вида дрога и след това се е качил в автомобила с все още напълно ясно съзнание какво прави. Така, че действията му са напълно умишлени и осъзнати в началото. Това, че след това е попаднал под въздействието на дрогата не го оневинява.
  • 8 Бг съд

    46 2 Отговор
    В заключение , ясно е , умрелият е виновен ,че не е карал кола с ярки тонове ,че да се вижда и от заспиващи на волана наркомани !
  • 9 Госあ

    19 6 Отговор
    Тоя селтак са ше го оправдаят по малоумно скалъпеното обвинение за умишлено убийство. Как умишлено, като заспивал и не виждал светофара ? Пародия. И другото, Милен цветков с к'во е по различен от всички други инциденти?
  • 10 отвратен

    22 1 Отговор
    Биологичният отпадък си има място !!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 тревоман

    15 1 Отговор
    амфетамина смесвал цветовете? кой знае какви ялови имитации са му продали , а бромазепама лесно е взел надмощие след 2-3 часа... Наркотиците са полезни само за свръх интелигентни хора с вродена рефлексивна психика... за всички други са кошмар!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Цун Кай Хуй

    27 1 Отговор
    Доживотна присъда за малкия наркоман без право на обжалване !!!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Абсурдистанска реалност.

    12 1 Отговор
    Е добре де, що да не си употреби сега.
    Че то в абсу*рдия ако не си правиш к'вото си искаш,къде тогава,в Германия ли ?
    Пък то да се надрусаш здраво с парите от мама и да си останеш в къщи...и това не е гот.
    Виж,да яхнеш яко назобан 2 тона джип и да се пуснеш из софето като героите ти от рападжийските крет*ен*изми и
    ЯКО ГААААЗ ,,пък да ста'а к'от ще ве",
    е друго си е.
    И сега станалото станало.Що да не се върнеш у немачко поне да си завършиш там.
    То к'о общо има с това,че си блъснал не'къв.
  • 17 Бай

    9 4 Отговор
    Някой звае ли защо се казва ул. "Хенрик Ибсен?Някакви заслуги ли има към България или няма Велики Българи

    Коментиран от #32, #33

  • 18 Гений

    13 2 Отговор

    До коментар #2 от "qwerty":

    Ето това е реалният резултат, когато речника ти е беден и вместо "неадекватен" употребяваш "невменяем".
    Вменяемоста не е моментно състояние, също както и простащината!
  • 19 Змеят

    16 3 Отговор
    Дано изгние в затвора това мекеренце.
  • 20 ДОКО

    10 6 Отговор
    ДО ТУК ДОКАРВАТ МНОГОТО ПАРА..ЗА ТОВА ПРИ СОЦИАЛИЗМЪТ ИМАШЕ МОРАЛ...И СПРАВЕДЛИВОСТ..

    Коментиран от #34

  • 21 Ха ха ха ха ха ха

    4 2 Отговор

    До коментар #11 от "Кристиан ИСТИНСКИЯ":

    Пускаме те с награда Оскар за най-оригинален сценарий.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Всички под ножа требваше

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мая":

    Треаше на место да го утрепа тълпата тоя наткоман, а след тва и майката защото тя не е по малко виновна че синът и е утрепка😉
  • 25 Маринка

    5 17 Отговор
    Жал ми е за това момче. Ще плаща докато е жив

    Коментиран от #26, #29, #30, #37

  • 26 Много ли ти е жал на наркомана

    14 2 Отговор

    До коментар #25 от "Маринка":

    Ше плаща дедовия, той сигурно още не е осъзнал какво е направил, такива надрусани паразити мислиш ли че осъзнават какво са причинили, не мисля! Щот знае че мама ще даде и един милион ако трябва недоносеното наркоманче да се отърве😉
  • 27 Оня Уестия

    15 2 Отговор
    Ефтаназия за наркоманчето. Утре пак ще се надруса и убие някой.
  • 28 НЕ Е ВЯРНО

    18 1 Отговор
    НЕ Е ВЯРНО че амфетаминът смесва цветовете. НЕ Е ВЯРНО, че лексотанът може да приспи ПРИ НАЛИЧИЕ НА 3 ВЪЗБУЖДАЩИ НЕРВНАТА СИСТЕМА ДРОГИ. НЕ Е ВЯРНО, че убиецът не е виждал колата на Милен , защото била черна. Има още ДВЕ СПРЕЛИ КОЛИ ВЛЯВО, КОИТО НЕ СА ЧЕРНИ. ТАЗИ ПОРЪЧКОВА СТАТИЯ Е ОПИТ ЗА ОНЕВИНЯВАНЕ НА УБИЕЦА, КОЙТО Е УВЕЛИЧИЛ СКОРОСТТА, НАБЛИЖАВАЙКИ КРЪСТОВИЩЕ.
  • 29 Така ли

    6 1 Отговор

    До коментар #25 от "Маринка":

    А убитият плаща с живота си. Или ти се струва малко????
  • 30 Мария

    6 1 Отговор

    До коментар #25 от "Маринка":

    Жал ти е ?
  • 31 ТОВА Е БЪЛГАРИЯ

    9 1 Отговор
    Поредната хитра експертиза и анализ на така наречените специалисти!
    ВНУШЕНИЕТО ЧЕ НЕ Е БИЛ В СЪСТОЯНИЕ ДА РЕАГИРА ИЛИ Е БИЛ НЕАДЕКВАТЕН Е НАГЪЛ ОПИТ ДА ИЗГЛЕЖДА НАДУТИЯ ЛИГЛЬО КАТО ЖЕРТВА.
    Много пара се хвърля за подобни пропаганди,най вероятно от майка му и другите с мутренско потекло.Има и такива шматки които гледат на този келеш като герой, някакви момиченца с пиарсинги и готически вкус ,сатанински наклонности и мамините момченца с БМВ,джипове за които сякаш работи цяла България.
    Благодарение на милите депутати мутри през последните две поколение се наложи една чума,която носи надменност,наглост, тарикатлък,завист,и гордост без покритие.Това е България.
    Почти всеки ден вече виждаме състезания ,гонки с полиция,все повече сякаш катастрофи...трагедията продава както порното.Сякаш подсъзнателно всички онези келешчета искат да станат известни,и знаят че тежко наказание няма.Да отнемеш чужд живот не е грях,просто някакакво същество от долна раса ти е било на пътя докато си имал чувстото че си божество.
    НЯМА КОЙ ДА СЕ ТРОГНЕ,ДА СЕ ВЪЗМУТИ,И ДА СЪБОРИ ОСНОВИТЕ НА МОДЕРНИТЕ СУЛТАНИ И ВЕЗИРИ КОИТО ПОДДЪРЖАТ РОБСТВОТО ЖИВО.
    Не е честно,Боян, да не може никога да прегърне баща си отново.Нямаше да е честно за онези и близките им,които пресичаха 1 секунда преди удара.Сина на Цветков ,няма да има бащина фигура,но дано това което работата на бунтара вдъхновява да бъде показ за смелостта и чистата му душа .
    Не е честно за паричките на мама ,които с толкова труд
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Ходи в Северна Корея тогава

    4 1 Отговор

    До коментар #20 от "ДОКО":

    Не само тези дето имат пари се дрогират
  • 35 Мимч

    8 0 Отговор
    А бе този трябва да го съди или турски или гръцки съд.Тук с пари всичко се купува и убиеца може да излезе чист и дори да получи извинение ,че е задържан..
  • 36 Уау

    5 0 Отговор
    А това със ,,смяна на цветовете,, не се ли отнася за ЛСД, амфатемина не е ли за повече енергия какви цветове сменя
  • 37 Тревоман

    8 0 Отговор

    До коментар #25 от "Маринка":

    Много по-дълго ще плащаме и ние дето нямаме нищо общо с олигофренското му шофиране... Маса добри шофьори сега ще изгорят вместо този мамин келеш
  • 38 Гого

    8 1 Отговор
    Що никои не пита кои вкарва дрогата в БГ.?Защо никои не пита кои забогатява с нея.Защо никои не се сеща че точно с тези пари от дрогата се печелят избори например....Защо никои не се запита защо тези дето ви управляват не се борят с дрогата...?Не се ли сещета,че всички сте жертви....И наркоманите и техните родители,братя,сестри че и деца им.Не се ли сещате,че наркоманите са от всички прослойки на обществото,както и жертвите....Защо в БГ няма борба срещу зното а само сълзи и гняв...?Дали ще изгние този наркоман в затвора или не няма значение нито за вас нито за децата ви...Всяко едно дете може да стане наркоманите.Там е големия проблем.Борете се със системата...
    Този и на смерт да го осъдят...Какво ще се промени?Неговата вина е факт...Но неговата вина не оневинява системата....Разберете всички сме жертви .БОГАТ БИЛ,разглезен...А знаете ли какъв АД е наркоман в бедно семейство?
  • 39 Хаха

    0 0 Отговор
    Как ще приеме кока в една доза с марихуана бе Dickhead
  • 40 чико

    3 0 Отговор
    НИКОЙ НЕ МОО А МА ПИПА.Щот ся ши звънна на мама.
  • 41 Гост

    3 0 Отговор
    Като му гледам мустачките, май е във фактическо съжителство с Георги Иванов.
  • 42 Домакин

    4 0 Отговор
    Единия наркотик му пречел да различава цветовете, другия го успал, третия му премахнал другите участници в движението, а четвъртия го направил невидим за околните, то и затова няма свидетели, кой е карал колата. Що ви чета статиите се чудя.
  • 43 Туза

    1 0 Отговор
    Случайно ли е ....че няма тестове за наркотици във министерствата народното събрание армията полицията данс и т.н
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.