Last news in Fakti

21 Август, 2020 16:20 3 425 10

Мъж потроши 5 аквариума с гаечен ключ и уби 400 рибки

  • аквариум-
  • гаечен ключ

Обвиняемият нанесъл множество удари с горепосочения ключ по намиращите се там 5 броя аквариуми, пълни с декоративни рибки

Мъж потроши 5 аквариума с гаечен ключ и уби 400 рибки - 1
Снимка: Shutterstock

Софийска районна прокуратура предаде на съд обвиняемия В.В. за това, че чрез нанасяне на множество удари с метален френски ключ, противозаконно унищожил и повредил чужди движими вещи, собственост на „З.Д.“ ЕООД и на „У.Б.“ АД, на обща стойност 1810 лева.

На 08.04.2020 г. П.К. се намирала на работното си място в магазин стопанисван от „З.Д.“ ЕООД, находящ се в софийския ж.к. „Люлин“. П.К. и обвиняемият В.В. често имали финансови спорове, свързани с издръжката на двете им деца. На горепосочената дата В.В. многократно звънял по телефона на П.К. и ѝ искал пари. Тъй като не могли да постигнат консенсус, обвиняемият решил да отиде на работното място на П.К., като със себе си взел метален френски гаечен ключ.

Пристигайки в магазина В.В. нанесъл множество удари с металния ключ по бюро, разположено в касовата зона на магазина, както и по намиращите се върху него баркод скенер и ПОС терминал. В резултат от нанесените удари ПОС терминалът и баркод скенерът били унищожени, а плотът на бюрото бил повреден.

П.К. се опитала да изведе В.В. извън касовата зона, казала му да напусне търговския обект незабавно, но вместо това той се насочил към аквариумната зона в магазина. Обвиняемият нанесъл множество удари с горепосочения ключ по намиращите се там 5 броя аквариуми, пълни с декоративни рибки. В резултат от нанесените удари аквариумите се счупили и намиращите се в тях 400 броя декоративни рибки погинали.

Междувременно колега на П.К. сигнализирал служителите по сигурността в търговския център и полицейски служители от 09 РУ-СДВР, които пристигнали на местопроизшествието.

В хода на разследването било установено, че чрез нанесените удари В.В. противозаконно е унищожил 5 броя аквариуми, 400 броя декоративни рибки, баркод скенер и е повредил плот на бюро, собственост на „З.Д.“ ЕООД и противозаконно е унищожил ПОС терминал собственост на „У.Б.“ АД, като общата стойност на всички инкриминирани вещи е 1810 лева.

Предстои наказателното производство срещу обвиняемия В.В. да продължи в съда.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 7 Отговор
    Ужаст. Дано се оправят.

    Коментиран от #2, #6

  • 2 мали мали

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    С тоя материал нема оправия хаха

    Коментиран от #3

  • 3 АААААА

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "мали мали":

    ТОЙ "МАТЕРИАЛА" КОЙТО Е НАПИСАЛ "УЖАСТ" Е МНОГО ДОБЪР :)
  • 4 С.С

    5 0 Отговор
    Ей,разсипаха я тази държава- що за Аквамен е този? Горките гупита,хелери и разните там други рибоци-отишли са в рибешкия рай. :)
  • 5 Абе

    3 0 Отговор
    Тоя като ханибал лектър,масов убиец
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Смъртна присъда

    2 0 Отговор
    Незабавно.
  • 8 Гошо

    2 0 Отговор
    Аз Б.Б към Цв. Цв. ЯМХ!
  • 9 незнайко

    0 1 Отговор
    Как можахте да напишете тази статия ? В БЪЛГАРИЯ унищожават имуществото ни за МИЛИАРДИ а Вие пишете статия за 2000 лева !!!

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.