Last news in Fakti

16 Септември, 2021 16:21 3 649 2

Как да си направим аквариум навсякъде вкъщи (ВИДЕО)

  • аквариум

Технологиите напредват, а с тях и „гледането“ на домашни любимци

Мнозина от нас притежават аквариум с рибки, притежавали са такъв като по-малки или мечтаят за такъв. Големият аквариум с красиви риби може да придаде съвсем различен вид на стаята или помещението в което е, но пък често направата му, поддържането му и гледането на „домашните любимци“ изисква много време, а също така и не малка доза финанси.

Видеоклип във Facebook показва как може да си „гледате“ рибки по много по-лесен и същевременно евтин начин и да показвате различни снимки и видеа на приятелите си.

Кадрите които може да видите във видеото над текста изглеждат съвсем реални, а с добавеният звук могат да заблудят много хора, че подът, леглото или различните предмети са оформени като аквариум, а в тях плуват истински риби. Всъщност това не е така, а кадрите са направени с помощта на програма за видео ефекти, подобна на тази която използват в киното.

Напредналите технологии позволяват да замените различни предмети с предварително заснети кадри. Обикновено това се прави чрез помощта на така наречения „зелен екран“, но и изолирано цветно парче плат би могло да свърши същата работа, ако не планирате да заснемате холивудски продукции.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Онзик

    5 0 Отговор
    като оставиш пусната водата и запушиш сифона
  • 2 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    1 1 Отговор
    КуЛлллллллл хипер яко това е само началото на новата ера .Харесва ми ,бих си сложила като тапети по цялата стена на тема тропическа дажунгла ,флората и фауната на амазонската джунгла. Ако има в наличност