Last news in Fakti

2 Март, 2021 11:47 2 292 6

6 месеца пробация за мъж, нарушил карантината си

  • карантина-
  • пробация

Мъжът пренебрегнал ограничителната мярка и напуснал дома си

6 месеца пробация за мъж, нарушил карантината си - 1
Снимка: БГНЕС

Районният съд във Варна осъди на 6 месеца пробация 38-годишен мъж за нарушаване на наложената му от РЗИ карантина.

Два пъти седмично той задължително трябвало да се регистрира по настоящ адрес и да провежда периодични срещи с пробационен служител. Съгласно периода на карантината, подсъдимият е трябвало да не напуска посочения от него адрес от 2 до 15 юни миналата година.

На 6 юни мъжът обаче нарушил ограничителната мярка и напуснал дома си, с което е нарушил предприетите мерки срещу разпространението на коронавируса.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш Батка

    7 4 Отговор
    Тая пандемия превърна полицията в бавачки. Елементарни правила не могат ли да спазват тея хора?
  • 2 Диверсант

    13 2 Отговор
    Аз съм възхитен от контролните органи. 😁😁😁😁.. Всичките тия които ни ограничават живота днес с решенията си, тези които ни контролират,тези които ни глобяват, изобщо не си дават сметка че не след дълго след като глобслистите си изпълнят пъкления план с тяхна помощ, повече ще бъдат ненужни и отиват на дръвника след пенсионерите. Защото тогава ще контролират тези които са останали с дронове и новите технологии. Приготвен им е на два ката, остава само да им събуят гащите.
  • 3 Аз40🏴‍☠️

    7 2 Отговор
    Сега ще кажат, че са нужни чипове. Вече се нормализира и от медиите у нас. Представят го по новините за "светеща татуировка".
  • 4 Нарушител

    9 1 Отговор
    Прибирам се в България без PCR тест и автоматично ме поставят под каррантина. До няколко часа правя тест и след още няколко часа излиза отрицателен резултат, който надлежно изпращам по е-мейл на РЗИ за да ми свалят карантината. Сега трябва да чакам до 24 часа РЗИ да ми свали карантината. Аз получих отговор след 20ч, а жена ми - след 23 часа и 50 мин. Всичко в срок. И въпросите:
    - Защо трябва да съм затворен и под карантина, след като имам в ръцете НЕГАТИВЕН тест?
    - Как може с някаква заповед на министър да затварят доказано здрав човек?
    - Не съм ли нарушител и аз, след като съм поставен под карантина още на влизане в държавата, но ходя за тест и да си взема резултатите?
    - Какво ще стане ако вляза в страната през почивните дни, когато в провинцията лабораториите не работят и не мога в рамките на 24 часа да представя негативен тест? Ще си отлежа 10 дена затворен заради това, че някой не е премислил заповедта си.
    - Какво ще стане ако представя негативния тест след 48ч? Ще трябва да стоя здрав под карантина само защото някакъв министър е решил така ли?
    Положението е извънредно, но не може поради недомислици да се затварят хората.
  • 5 Счупи тъпомера

    6 0 Отговор
    Това е новото нормално, фашизъм под друг воал.
  • 6 незнайко

    1 2 Отговор
    Доживяхме и тази гавра ! Човека излязал за да "ПОРЪСИ с КОВИД" останалите около ниго, за да не е сам !!! Сега го наказват .