14 Юли, 2021 05:33 2 424 1

Обвиненият за убийството на жена си в Аврен остава в ареста

  • аврен-
  • убийство-
  • жена-
  • обвиняем-
  • съд-
  • арест

Според Варненския окръжен съд е налице подозрение за съпричастност на 47-годишния мъж към предявеното обвинение

Обвиненият за убийството на жена си в Аврен остава в ареста - 1
Снимка: БГНЕС

Варненският окръжен съд проведе разпоредително заседание по делото срещу мъж, обвинен за убийството на жената, с която съжителствал на семейни начала в община Аврен. Според обвинителния акт, престъплението е извършено в условията на домашно насилие, по особено мъчителен за жертвата начин и с особена жестокост.

Съдът допусна за съвместно разглеждане гражданските искове на роднините на убитатата жена за претърпени неимуществени вреди от по 150 000 лева за майката и детето и от по 75 000 лева за останалите ѝ трима роднини.

Съдебният състав на Варненския окръжен съд прецени, че е налице подозрение за съпричастност на 47-годишния мъж към предявеното обвинение. За съда съществува реална опасност лицето да се укрие и потвърди определената мярка за неотклонение.

Определението на съда подлежи на обжалване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    имаше някога смъртна присъда за убийците