Last news in Fakti

14 Юли, 2021 12:17 1 933 3

Венци Стефанов: Не съм расист! Не трябва да има повече клубове на хранилка

  • венци стефанов-
  • славия-
  • съд-
  • расизъм

Това не е съдебно решение, а такова на комисия

Венци Стефанов: Не съм расист! Не трябва да има повече клубове на хранилка - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира информацията, че е осъден за расизъм. Шефът на "белите" говори и за ситуацията в родния футбол след парламентарните избори, проведени през уикенда.

"Аз не мисля, че съм расист. Това не е съдебно решение, а такова на комисия. Над нея има други, по-висши инстанции. Пак повтарям - не смятам, че съм расист. Просто един дописник реши да трупа популярност на мой гръб. Най-добре обаче се смее този, който се смее последен. Баба ми обичаше да казва, че рано или късно идва Видовден. За всички.

Смятам, че държавната ясла свърши за всички! Каквото било, било. Който ял от баницата, ял. Свърши тая. Ще затягат коланите. Ако Радостин Василев наистина стане министър на спорта, надявам се да покаже нужните качества. Той е млад човек, дано се покаже справедлив и честен. Надявам се да направи нужното не само футболът, но и спортът в България да се развива.

Бих му предложил да направи така, че да възстанови междуучилищните първенства, кварталните състезания, както е по света. И не трябва да има повече клубове на хранилка! И 100 000 лева да има общо за професионалните клубове, да се разделят тези пари между всички. Надявам се, че Радостин Василев ще бъде един съвестен спортен министър", заяви Венцеслав Стефанов пред "Спортал".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Расист си бате Венци

    5 1 Отговор
    Ама не трябва да се коркаш! С тая голяма уста, комисията те посъветва! Ама левскарите ще ти разтурят стадиона заради тази уста!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Разбирач

    5 0 Отговор
    Колоезденето трябва да се подпомогне като футбола