Last news in Fakti

1 Септември, 2021 08:36 3 111 2

Разследват българин за контрабанда на лекарства за над 270 000 лева

  • контрабанда-
  • лекарства-
  • контрабанда на лекарства

48-годишният А. К. е привлечен като обвиняем от Окръжната прокуратура в Хасково

Разследват българин за контрабанда на лекарства за над 270 000 лева - 1
Снимка: БГНЕС

Окръжната прокуратура в Хасково разследва мъж по досъдебно производство за контрабанда на лекарства от Турция през ГКПП "Капитан Андреево", съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Като обвиняем е бил привлечен 48-годишният български гражданин А. К. Събраните данни сочат, че на 8 юли той е внесъл през пункта у нас с товарен автомобил стоки за търговски цели в големи размери - 33 000 броя кутии с лекарствени продукти на обща стойност 270 600 лева.

Разследването по досъдебното производство се води от разследващ митнически инспектор, уточниха от прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъпу тролче

    10 0 Отговор
    Ами смятайте колко са ни "евтини" лекарствата! В Румъния, Гърция и Турция някои лекарства са в пъти по-евтини от тук, но това е сигурно защото стандарта на живот ни е по-висок!
  • 2 Химия

    1 0 Отговор
    А Станир Етов
    Адовите братя...