Last news in Fakti

18 Май, 2022 14:12 4 701 13

Разкриха причината за скандала и стрелбата на бензиностанция в София

  • бензиностанция-
  • стрелба

Има данни, че двете компании са се познавали

Разкриха причината за скандала и стрелбата на бензиностанция в София - 1

Разследването на стрелбата на Околовръстното в София е установило, че конфликтът е започнал заради паркирана кола. Има данни, че двете компании са се познавали, съобщиха за NOVA от Прокуратурата.

Досъдебното производство ще бъде прехвърлено от Софийската градска прокуратура в районната, тъй като става дума за нанасяне на леки телесни повреди, обясниха от държавното обвинение. По случая за 24 часа са задържани бащата и братът на футболиста от ЦСКА Георги Йомов. Тепърва ще стане ясно дали те ще бъдат обвинени и дали арестът им ще бъде удължен от прокурор.
Припомняме, че при стрелбата бяха ранени двама души.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    37 3 Отговор
    Как веднага платиха където трябва и от опит за убийство ,стана лека телесна повреда. Два куршума ако са нищо, да прострелят обвинителя и да види как е.
  • 2 сектант

    17 1 Отговор
    напълни се със селяни и после на мен ми викат такъв. удря ме на паркинг и тръгва да бяга - колко съвест се иска да подпишеш един двустранен протокол - е хванах го и се извинява все едно не е забелязал, че лайсната ми я е свалил на земята.... СА да ви имам и градските...

    Коментиран от #5

  • 3 Пълни

    2 2 Отговор
    ГЛУПОСТИ !!! "Повярвахме" !
  • 4 Коментар

    16 2 Отговор
    Футболът и чалгата в България са изключително вредни за населението ни, поради което трябва да бъдат забранени в този им вид!!!

    С такава ярост се млатят бг агитките, че ако бяха вкарали само 10-15% от тая енергия в просперитета на България, сега нито Киро щеше да предава националния ни интерес, нито Боко щеше да дерибейства 12 години, нито Костов щеше да подарява България на чужди интереси!

    Ама когато хората не ползват мозъците по предназначение, такъв е и резултатът!!!
  • 5 Темида бг

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "сектант":

    Ами ето вземи пример от тези, купуваш си 9 мм (после, ще го узакониш, ако се наложи след стрелбата), зареждаш го с 9 мм патрони, които кръщаваш "стоп", гърмиш някой, бягаш и през това време наемаш, адвокат и ПР, предаваш се, признаваш си, казваш "паркинг" и ако ония не умре те пускат за лека телесна без обвинение и чакаш сметка по която да преведеш парите, може и фактура да получиш и те така!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 110

    8 2 Отговор
    Аз пък помислих, че са се скарали защо толкова бавно напредва техонологията на ядрения синтез.
  • 8 Сливен

    14 0 Отговор
    Братле аз ако гръмна по някой ще ми пратят барети отряд КОБРА и най накрая ще ме самоубият пък тия ще се разхождат утре по улиците !
  • 9 От мен

    1 0 Отговор
    Гоголь ще Рита Лена година без заплата и Висяков си е наред
  • 10 8788

    10 0 Отговор
    Стига бе!Лека телесна повреда е да те прострелят?
    Призовавам прокуратурата,моля Ви бе хора,откажете рушвета в този случай и се вземете в ръце!Веднъж покажете,че имате топки да се справите с тези лекета!Пишман футболист,прост....ка,обикновени селтаци раздаващи правосъдие,тях ли ще защитавате?
  • 11 elgrande

    3 0 Отговор
    Мисиркииии....,,конфликта е започнал заради паркирана кола ,, А причината за стрелбата дали е това ?????
  • 12 ИВАН

    2 0 Отговор
    Ние, българите вече сме малцинство в собствената си държава, но акъла ни не идва, а враговете ни се смеят и потриват ръце
  • 13 Ivan Jivotnoto

    2 0 Отговор
    Аз ще ви кажа причината. Тоя селянин футболистчето е дължал пари. Ония глигани са пратени да ги искат. Обаче футбалера се е направил на мутра и е викнал тате, и тате поне е още по-голем селянин почнал да стреля. За тва и тия дни има акция за лихвари. Обаче тате и футбалера манекен не знаят, че може да си мислят че са играчи, но ще го изядат дебело.