Last news in Fakti

29 Септември, 2022 10:29 5 204 2

Измамна схема с дърва в Благоевград

  • дърва-
  • измамна схема-
  • благоевград

Мними търговци се представят за горски служители и събират авансово пари, като обещават, че ще доставят дърва за огрев

Измамна схема с дърва в Благоевград - 1
Снимка: БГНЕС

За нова измама с дърва за огрев предупреждават кметове на малките населени места в Югозападна България. Мними търговци се представят за горски служители и събират авансово пари, като обещават, че ще доставят дърва за огрев, разказват от БНТ.

В благоевградското село Покровник е бил измамен 85-годишен мъж - платил авансово 300 лв. на мними служители на горското стопанство, които му обещали да доставят дърва. След като платил парите, те изчезнали.

"Искам да апелирам гражданите - и при най-малките съмнения да се обръщат към нас или към полицията. Служителите на МВР работят по случая, надявам се да заловят извършителя" каза кметът на Покровник Недко Ангелов.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    2 8 Отговор
    Затова ги изгониха у Пиринска. Кой би ги търпял конекрадците?

    Коментиран от #2

  • 2 По вардарско да видиш

    2 6 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Слободанка казва че декември ще има кочан-зима!