Last news in Fakti

27 Септември, 2023 14:51 3 035 11

Жена почина след междусъседски спор в Благоевград

  • починала-
  • жена-
  • благоевград

Полицейски екипи и екип на Спешна помощ са на мястото и установяват всички обстоятелства около възникналия конфликт и причината за смъртта на жената. По непотвърдена информация,  мъжът, с който семейството е имало конфликт, не е открит в дома му и се издирва

Жена почина след междусъседски спор в Благоевград - 1

Възрастна жена от Благоевград почина след скандал със съсед, който при спора я блъснал на земята. Съпругът ѝ я вдигнал, опитал да я успокои, но минути по-късно жената издъхнала.

По първоначална информация, 84-годишната жена е получила инфаркт, а спешният екип, отзовал се на място, само е констатирал смъртта.

Съседи на семейството разказаха пред bTV, че се притекли на помощ, щом чули виковете на съпруга ѝ. Когато отишли в двора на семейството обаче разбрали, че жената е починала. По думите им скандалът бил за спорно място между имотите на двете семейства.

Полицейски екипи и екип на Спешна помощ са на мястото и установяват всички обстоятелства около възникналия конфликт и причината за смъртта на жената. По непотвърдена информация, мъжът, с който семейството е имало конфликт, не е открит в дома му и се издирва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име

    9 10 Отговор
    На 80 + кви имате,кво чудо
  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 5 Отговор
    о Божичко Колко Жесток Стана Животът Имаше Години Когато Бяхме по Хора по Човечни
    Бог да я Прости Ч
    Мир на Душата и
  • 3 Ежедневен ужас..

    19 1 Отговор
    Добре че имаме тука един талант откъм Дунава да ги оплаква ежедневно..

    Коментиран от #6

  • 4 ЕВРОНЮЗ

    25 7 Отговор
    Диваците зад океана си пренесоха културата в България. Вчера две жени вървейки по тротоара една срещу друга се блъснаха. И вместо да се извинят, започнаха да се карат и обвиняват една друга защо другата не гледала.. Често пъти се обвиняваме че българина бил еди какъв си. Днешния българин не е вчерашния, дайте да се разберем.. Той е рожба на 33 годишната ни българоамериканска дружба.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 да ти се

    5 4 Отговор

    До коментар #3 от "Ежедневен ужас..":

    да ти се Връшща
  • 7 Злати Минкова

    2 20 Отговор
    Имаме един такъв в нашия вход. Били сме интригантки, били сме не знам си какви, проблем му било, че стоим на пред входа и се интересуваме какво внася в чантите, понеже може и оръжие да донесе. Възнамеряваме да събираме подписка и да го изгоним.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ЯМБОЛИЯ

    4 7 Отговор
    До номер 4 ЕВРОНЮЗ. Не намесвайте АМЕРИКА. Българите от преди 10 ноември 1989 година и сега са едни и същи. Но сега се дава гласност за всичко,а тогава на медиите бе забранено да пишат,а гражданите се страхуваха да коментират. Например 1966 на 1 май загинаха 500 врачани,след авария на хвостохранилището Згориград. Не се съобщи.И много други аварии ставаха. Мълчеше се. По пътищата умираха 3 пъти повече хора годишно,въпреки че имаше в пъти по-малко коли. Но няма време и място да пиша повече .

    Коментиран от #11

  • 11 Така е

    2 3 Отговор

    До коментар #10 от "ЯМБОЛИЯ":

    Само един от случаите: Питай го защо болницата във Велико Търново носи името на д-р Стефан Черкезов. И да видим как ще го свърже с Америка. А понтонът на Белослав? Не се съобщаваше официално, но доста сме около 70-годишните ,които още не ни е хванала деменцията за разлика от доста други.