Last news in Fakti

12 Март, 2016 18:32 3 498 1

Лайза Минели на 70!

  • лайза минели-
  • рожден ден-
  • звезда

Звездата е записала 11 албума и се е снимала в над 30 филма

Лайза Минели на 70! - 1
Снимка АП/БТА

„През половината време се чувствам сякаш съм на 12, а през останалото - сякаш съм на 80. Така че, предполагам, трябва да съм някъде по средата“, казва великата Лайза Минели, която днес навърши 70 години.

Тя е една от малкото звезди, които могат да се похвалят, с награди „Оскар“, „Еми“, „Грами“ и „Тони“. Но как бихме могли да очакваме нещо друго от дъщерята на Джуди Гарланд и режисьора Винсънт Минели, която едва три годишна снима първия си филм.

След дебюта си в  "Доброто старо лято“, тя често се изявява с майка си на театрална сцена и в телевизионни програми. На 17 години получава ангажименти като танцьорка и певица в Ню Йорк.

Та кой би могъл да си помисли за песни като "New York, New York", "Cabaret" или "Ring Them Bells", без да се сети за гласа на Лайза Минели.

Лайза Минели е записала 11 албума, снимала се е в повече от 30 филма. Звездата й на Алеята на славата в Холивуд бе открита през 1996 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Янко

    2 0 Отговор
    Тази си е велика от всякъде!Направи велики филми!