Last news in Fakti

7 Февруари, 2020 12:01 3 403 2

Лайза Минели отказа да гледа филма за майка си (ВИДЕО)

  • джуди гарланд-
  • лайза минели-
  • рене зелуегър-
  • лорна лафт

Минели се надява, че актрисата Рене Зелуегър, която изигра ролята на Джуди Гарланд, е получила удоволствие от работата си

Лайза Минели отказа да гледа филма за майка си (ВИДЕО) - 1
Снимкa: БГНЕС/ЕРА

Актрисите Лайза Минели и Лорна Лафт заявиха, че няма да гледат филма "Джуди", който разказва за трагичния край на живота на майка им, съобщава БГНЕС.

Дъщерята на известната певица Джуди Гарланд даде интервю за "Върайати", в което сподели мнението си за новия филм, режисиран от Рупърт Гулд.

Лайза се надява, че актрисата Рене Зелуегър, която изигра ролята на майка ѝ, е получила удоволствие от работата по този проект. Според филмовите критици, актрисата ще грабне статуетка „Оскар“ за брилянтното си превъплъщение на една от иконите на Холивуд.

Мнението на сестрите споделя и режисьорът на филма Рупърт Гулд. Той сподели, че не би му харесало да гледа биографичен филм за майка си. Режисьорът обясни, че не става дума за лоши отношения, а за чувствителността от чисто лични преживявания и спомени.

Зелуегър и Гулд твърдят, че филмът "Джуди" "възхвалява" майката на Лайза Минели. Но все пак всеобщото мнение е, че филмът е доста тежък за гледане, заради трагичните фрагменти от биографията на Гарланд: зависимостта ѝ към алкохола, разривът с бившия ѝ съпруг и борбата за попечителство над децата ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 С уважение

    6 2 Отговор
    И Лайза и майка и са се превърнали в икони на киното.....не виждам някоя, която може да сипе вода на малкия пръст на Лайза..дори само ''Кабаре'' да бе направила, това е достатъчно, за да се запомни като велика актриса....шапки долу за Лайза и за Джуди Гарланд...
  • 2 Лайза

    1 0 Отговор
    ,, Кабаре,, - неин избор...!!!