Last news in Fakti

26 Октомври, 2016 21:35 1 732 0

ABBA готвят виртуална изненада през 2018 г.

  • abba-
  • абба-
  • проект-
  • виртуална реалност

Шведските суперзвезди пазят подробности около проекта в тайна

ABBA готвят виртуална изненада през 2018 г. - 1
Снимка АП/БТА

Едва ли шведската супергрупа ABBA някога ще се събере, за да зарадва феновете си с истински концерт на живо. Въпреки това квартетът отново застана под светлините на прожекторите, обявявайки, че подготвя нов виртуален проект през следващата 2017 г., съобщава "Гардиън".

Четири месеца, след като направиха първата си обща изявя след 30 дълги години на частно гала събитие в Стокхолм през юни, Агнета Фелтског, Бьорн Улвеус, Бенни Андерсон и Анни- Фрид Лингстад оповестиха, че работят по изключителен нов проект, базиран на технологията за виртуална реалност.

Начинанието, което е в партньорство с мениджъра на Spice Girls Саймън Фулър и компанията Universal Music Group., се определя като "новаторски проект, който ще използва най-новите технологии за цифрова и виртуална реалност... като чрез тях се дава възможност на новото поколение да види, чуе и почувства ABBA такава, каквато никога не са си я представяли."

"Ние сме вдъхновени от неограничените възможности, които крие бъдещето и обичаме идеята, че сме част от създаването на нещо ново и драматично. Машина на времето, която улавя същността ни такава, каквато е била някога", заявява Бенни Андерсон от ABBA.

"Нашите фенове по цял свят не спират да ни умоляват да се съберем отново, затова се надявам това ново творение на Abba да ги развълнува толкова, колкото вълнува мен", допълва певицата Анни- Фрид Лингстад.

Какво точно ще бъде реализиран новият футуристичен проект на шведския квартет, все още не се знае, тъй като групата пази детайлите в тайна. Въпреки това те обещават да дадат повече подробности през следващата година, а самото представяне на "виртуалната машина на времето" да се случи през 2018 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА