Last news in Fakti

6 Юни, 2016 22:57 2 849 1

АББА направиха концерт

  • абба-
  • концерт

След 34-годишно прекъсване, четиримата певци от АББА отново пяха заедно. Концертът на легендарната шведска група е бил на затворено парти в Стокхолм. Мероприятието е било в чест на 50-годишната дружба на Бьорн Улвеус и Бени Андершон. Новината съобщи сайтът „Евровизия”.

Само няколко снимки от уникалния концерт са успели да попаднат в Интернет.

По-рано беше пусната новината, че членовете на АББА са отказали възраждането на групата, независимо че им е била предложена фантастичната сума от 1 млрд. USD. Феновете на групата се надяваха АББА да изнесат концерт през 2015 г., когато се навършиха 40 години от спечелването на Евровизия, но това не се случи.

Групата АББА е създадена през 1972 г. За 10 години издава 8 албума. Над 350 млн. е броят на продадените дискове с песни на шведската група.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    НАЙ ГОЛЕМИТЕ
    ОСНОВАТЕЛИТЕ НА ДИСКОТО БРАВО ОТНОВО ЗАЕДНО СЛЕД 30 ГГОДИНИ РАЗДЯЛА