Last news in Fakti

12 Ноември, 2017 14:59 1 349 1

Шакира остана без глас. Отмени част от концертите си

  • шакира-
  • без глас-
  • проблеми с гласа-
  • отмени-
  • концерти-
  • певица
Шакира остана без глас. Отмени част от концертите си - 1
Снимка: Instagram

Шакира беше принудена да отмени част от концертите от световното си турне заради проблеми с гласните струни.

Колумбийската певица отмени две от сценичните си изяви в Париж и още две в Белгия, както и концерт в Амстердам по нареждане на лекарите, съобщиха в изявление организаторите.

В сряда звездата отмени откриващия спектакъл на турнето й „El Dorado World Tour“, който трябваше да се състои в Кьолн. Шарира успокои феновете си, като увери, че ще има нови дати във всички страни.

„Шакира е много разстроена от това, че няма да се срещне с почитателите си и благодари за цялата подкрепа, която те й дават в този труден период“, съобщават организаторите в официалното прессъобщение.

Очаква се турнето на певицата да започне от френския град Монпелие следващия четвъртък, след което да продължи с няколко концерта в Испания.

"Лекарите ми ми наредиха да си дам почивка, за да избегна по-големи щети, които могат да ми попречат да пея изобщо", пише Шакира в лично обръщение в мрежата.

A post shared by Shakira (@shakira) on Nov 9, 2017 at 11:21am PST

През последните няколко седмици Шакира споделяше клипове и снимки от репетициите, които показваха вълнението ѝ за предстоящото турне, защото е първото от 7 години насам.

Тази седмица певицата, чието състояние се оценява на 260 млн. евро, се оказа част от изтеклите документи за офшорни сметки на богатите и известните „Paradise Papers“.

Според Международния консорциум на разследващите журнали, които направиха разкритията, тя е избегнала плащане на данъци като е посочила за свой постоянен адрес Бахамите и е прехвърлила правата за своите песни на компании в Малта и Люксембург.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофти

    3 2 Отговор
    Too much deep throat?

    П.С. То пък и един глас... Мани, вие като бита...