Last news in Fakti

27 Февруари, 2018 23:02 4 273 2

The Rolling Stones ще бушуват на собствен терен (ВИДЕО)

  • no filter-
  • the rolling stones-
  • мик джагър-
  • ролинг стоунс

Легендите оповестиха първата си концертна обиколка във Великобритания от години

The Rolling Stones ще бушуват на собствен терен (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Легендарните рокаджии The Rolling Stones оповестиха първата си концертна обиколка на собствен терен от пет години, съобщи Contactmusic.

Мик Джагър и компания не са се изявявали в родината от 2013 г., когато изнесоха концерт на сцена "Пирамидата" в рамките на прочутия летен фестивал Гластънбъри. Извън тази еднократна изява, "рок динозаврите" не са били на концертна обиколка в родната си страна от 12 години.

В периода между 22 май и 19 юни The Rolling Stones ще изнесат пет концерта във Великобритания - два в Лондон и по един в Манчестър, Единбург и Кардиф, по време на втория етап от хитовото им европейско турне "No Filter", започнало през септември миналата година в Хамбург, Германия, и приключило в края на октомври в Париж.

The Rolling Stones ще бушуват на собствен терен (ВИДЕО)

Рокаджиите не крият, че този етап от турнето, който ще включва също концерти в Ирландия, Германия, Франция, Полша и Чехия, е специален за тях.

"Винаги се вълнуваме, когато се завръщаме в градове, където не сме свирили от известно време, или когато се изявяваме на нови места в страната", споделя фронтменът Джагър.

Билетите за втория етап от концертната обиколка на бандата ще бъдат пуснати в продажба в края на седмицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Rock shock

    4 0 Отговор
    Евала, браво, продължават да се забавляват а също и хората около тях!
  • 2 АГЕНТ ЕБЛЬО

    2 0 Отговор
    РОКА Е ЖИВ