2 Май, 2018 14:04 8 615 4

Още един легендарен мафиот оживява на екрана (ВИДЕО)

  • джон готи-
  • джон траволта

Филмът "Готи" ще бъде показан премиерно на кинофестивала в Кан

Още един легендарен мафиот оживява на екрана (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Премиерата на биографичния гангстерски филм "Готи" с Джон Траволта в главната роля, чието излизане на екран миналата година беше отложено, ще бъде на кинофестивала в Кан, предаде АР.

Продуцентите на филма съобщават, че филмът ще бъде показан извън конкурсната програма на специална прожекция във Фестивалния дворец в Кан на 15 май.

Биографичният гангстерски филм "Готи", режисиран от Кевин Конъли, проследява възхода и падението на престъпния бос на прочутата фамилия Гамбино Джон Готи. В образа на мафиота зрителите ще видят Джон Траволта.

Траволта е благодарил на фестивалния директор Тиери Фремо за възможността филмът "Готи" да бъде показан премиерно в Кан.

Продукцията трябваше да тръгне по кината на 15 декември миналата година. Около две седмици преди излизането му на екран дистрибуторите от "Лайънсгейт" продадоха правата за филма обратно на продуцентската му компания. През март тази година беше съобщено, че "Готи" ще тръгне по кината на 15 юни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    14 0 Отговор
    Старият с Арманд Асанте беше хубав, дано и този да става, макар, че липсата на лице като Антъни Куйн ще поосакати филма. Ще се гледа задължително
  • 2 гост

    5 7 Отговор
    Трудно ми е да го възприема като мъжкар, след като е ясно, че си меша мустаците с други мъже. Някак си не върви като го знаеш вече.
  • 3 Хасан

    4 9 Отговор
    Поредното клише,поредната боза...мафиоти,разчистване на сметки,взривени коли,Бруклин,мотели....всичко до болка познато..
  • 4 коце калки

    3 5 Отговор
    Траволта требе да се снима вече в Мумията 9