10 Юли, 2018 14:11 2 552 2

Джордж Клуни се потроши в Сардиния

  • джордж клуни-
  • комо-
  • сардиния-
  • параграф 22

Актьорът е бил ранен при пътен инцидент с мотоциклет

Джордж Клуни се потроши в Сардиния - 1
Снимка: БТА/АР

Aктьорът Джордж Клуни е бил хоспитализиран, след като е попаднал в пътен инцидент с мотоциклета си на остров Сардиния, предава АP.

Местният вестник изтъква, че нараняванията на холивудската звезда не са сериозни. При все това той е бил откаран в спешното отделение на болницата "Йоан Павел Втори".

Петдесет и седем годишният актьор е пътувал с мотоциклета си към снимачната площадка, когато е бил ударен от автомобил. В Сардиния актьорът участва в снимките на сериала "Параграф 22" по мотиви на американския писател Джоузеф Хелър.

Инцидентът е станал в близост до Коста Коралина в провинция Олбия. Клуни притежава вила в Италия край брега на езерото Комо.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДД

    3 0 Отговор
    еее блъскаш някои рокер сваля каската и гледаш тоя или брад пит или клинт истууд или сигорни уивер а ти си виновен даже и да не си ти пак е куцо:(
  • 2 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Вижте видеото! Д.Клуни си е карал нормално - автомобила се е натресъл в неговото платно. Явно и двете ППС-та са намалили скоростта, колкото е било възможно . За това артиста е малко пострадал.