23 Август, 2018 11:42 1 538 0

Джордж Клуни печели най-добре

  • джордж клуни-
  • скалата-
  • холивуд-
  • форбс

Клуни е най-високоплатеният актьор в класацията на "Форбс"

Джордж Клуни печели най-добре - 1
Снимка: Shutterstock

Джордж Клуни оглави класацията на най-високоплатените актьори на годината, съставена от американското списание Форбс.

За 12 месеца 57-годишният Клуни е спечелил 239 милиона долара. Освен хонорарите от киното, актьорът е получил значителни доходи от продажбата за 1 милиард долара на основаната от него компания за производство на текила "Касамигос текила".

Втори в класацията е бившият кечист Дуейн Джонсън-Скалата със 124 милиона долара. Той се озова на тази позиция благодарение на участията си в успешната кинопродукция "Джуманджи: Добре дошли в джунглата".

Трети е Робърт Дауни-младши с 81 милиона долара. По-голяма част от приходите му са били осигурени от снимките в "Отмъстителите". Следват в класацията на "Форбс" Крис Хемсуърт с 64,5 милиона, Джеки Чан с 45,5 милиона, Уил Смит с 42 милиона, индийската звезда Акшай Кумар с 40,5 милиона, комикът Адам Сандлър с 39,5 милиона, индиецът Салман Хан с 38,5 милиона и Крис Еванс с 34 милиона долара


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА