10 Септември, 2018 21:00 5 667 2

"Роди се звезда" в Канада (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • торонто-
  • лейди гага-
  • брадли купър-
  • оскар-
  • холивуд

Филмът с Лейди Гага и Брадли Купър триумфира на кинофестивала в Торонто

"Роди се звезда" в Канада (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Прожекцията на римейка "Роди се звезда" с участието на певицата Лейди Гага предизвика възторжените отзиви на публика и критика на кинофестивала в Торонто, съобщи АР.

Реакцията на романтичната сага, която е режисьорски дебют на актьора Брадли Купър, беше забележителна и на кинофеста се зароди истинска мания около лентата. Критиците се похвалиха, че са се просълзили, а феновете, на излизане от киносалоните, възхваляваха "славното" и "възхитително" изпълнение на Гага.

"Роди се звезда" в Канада (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Роди се звезда" в Канада (ВИДЕО+СНИМКИ)

След като кинотворбата беше показана в Торонто тя предизвика сензация, рядко виждана и в най-славните дни на кинофеста. "Роди се звезда" бе определен като "неувяхващ холивудски филм, близък до съвършенството".

Отсега специалистите предвиждат, че продукцията догодина ще обере "Оскар"-ите в почти всички категории, включително и в тази за оригинална песен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гуньо простия

    3 0 Отговор
    Тази мома е толкова грозновата миличката, а пък толко много ме кефи. Сигурно съм извратен, все едно да си влюбен в мултипла.
  • 2 Фют

    0 0 Отговор
    Е тва е иьтинзка любов, ако е и зъз зимни гуми