Last news in Fakti

21 Ноември, 2019 22:29 3 495 6

Най-добрата филмова песен е... (ВИДЕО)

  • брадли купър-
  • лейди гага-
  • роди се звезда

Хитът на Лейди Гага и Брадли Купър "Shallow" оглави класацията, съставена от сп. "Ентъртейнмънт уикли"

Най-добрата филмова песен е... (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Хитът на Лейди Гага и Брадли Купър "Shallow" оглави класацията на най-добрите филмови песни, съставена от сп. "Ентъртейнмънт уикли".

През месец февруари парчето, включено в лентата "Роди се звезда", беше удостоено с "Оскар".

Втора позиция зае есента "Let it Go", прозвучала в анимацията "Замръзналото кралство" и изпълнена от Идина Мензел.

В тройката попадна и изпълнението на Лорън Олред на песента "Never Enough" от филма "Най-великият шоумен".

В класацията влязоха също песните "Happy" на Фарел Уилямс, "Everything is Awesome" на близначките Теган и Сара, "See You again" на Уиз Калифа и Чарли Пут, "Young and Beatiful" на Лана дел Рей, "Cups" на Ана Кендрик и др.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    2 4 Отговор
    Ни съдържание, ни мелодия.........Какво и как оценяват "оценителите"? Или аз въобще нямам понятие от музика , или тези са изкукуригали напълно........... Дори да оставим съдържанието - те всичките са " охапи ме - ощипи ме " /де викаше моята баба/ ами каква мелодия ......никаква! Бийтълсите, АББА , Ирипшънс - защо имаха небивали успехи.Да не споменавам италианци,руснаци, френци. И сега можеш веднага да затананикаш всяка една тяхна песен. Чудесни мелодии. Че като няма мелодия, каква песен е ? Правена на сила ... зорлем.. с клизма !!!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Хаха

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Шаран БГ":

    Въобще нямаш понятие от музика...явно. Целия саундтрак на този филм е страшно добър и няма нищо общо с ла*ната, които ни се сервират последните години. Да не говорим за албума й Joanne в когото дори не използвано елементарен pitch correction, който е задължителен от страшно много години насам в студио версии на всяка песен. Да, Shallow е леко обикновенна песен, но песни като I'll never love again и I'll always remember us this way са песни, които ще останат в историята на филмовата музика, дори и да не ти харесва.
  • 3 Гацо

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Шаран БГ":

    Ганьо, песента и изпълнението са супер яки!Особено в изпълнението на живо пред публика, дадоха всичко от себе си и го направиха от сърце! Ти си плюй иначе, никой не те взима на сериозно!:)
  • 4 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Нали сте " широко скроени " момчета и момичета ...? Защо не зачитате чуждото мнение, че обиждате, ругаете!?!? Аз съм съгласен с Вас - така мислите - така да е . Щом не сте чували нещо по-хубаво - така да бъде! Като избълвате купища обиди и ругатни , олеква ли Ви, или искате и да ме удушите ?

    Коментиран от #6

  • 5 Гзт

    0 0 Отговор
    Майтап Тея хора нямат слух .
  • 6 Хаха

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Шаран БГ":

    Я ни "светни" кое е по-хуабвото според теб?