5 Март, 2012 16:02 3 045 0

Маравиля: Харесвам си ролята в Love.net

  • лилия маравиля-
  • кино-
  • театър-
  • love.net

Най-новото и участие е в

Много харесвам героинята си в Love.net  и още на първия кастинг я усетих. Затова бях изключително щастлива когато разбрах, че получавам ролята. Тази жена подхожда много изобретателно и нестандартно и всичко, което преживява е един лабиринт, в който открива и другата страна от нейната същност. В последните години се направиха много хубави филми и аз много се радвам, че се даде възможност и на нови хора да правят кино, защото те имат какво да кажат. Това заяви в Proинтервю за Факти.бг  носителката на престижни театрални и филмови награди, варненката от Театър „София” Лилия Маравиля. Така тя отговори дали е имала колебания да приеме ролята на Мила Богатева в най-добрия български филм за 2011 година.

Според нея този филм може би и е донесъл и най-голямата популярност  и заслужено признание след толкова години на професионална театрална сцена. „За Love.net получих и най-хубавата награда за една актриса в българското кино."Под прикритие" е другия ми трамплин, знаете телевизия гледат почти всички, а този сериал е "култов".Много се радвам, че участвам в най-добрите филми за мен за последните години”, допълни Лилия Маравиля.

Маравиля не уточнява обаче дали предпочита киното или театъра, защото работата е много различна. Тя би се радвала да се снима и в повече филми.  „Когато спечеля кастинг и ме одобрят за роля участвам във филми, но основната ми работа е в театъра и там играя представления почти всяка вечер”, допълва фурията на Театър „София”. Тя не изказва предпочитание за нито една своя театрална роля, тъй като всички, които е играла са нейни рожби. Според нея, у нас публиката се радва на театралната сцена и на комедия и на драма „Има всякакъв вид театър, който се играе  тук, но публиката не бива да се подценява. Тя много добре разбира кое е направено добре и с вкус, кога актьорите играят добре и тези представления са предпочитаните. А по международни фестивали ходят български представления и за наша радост те са много добре оценени и аплодирани от световната публика. Така, че има представления и на европейско ниво, да”, коментира Маравиля. 

А, най-новото около Лилия Маравиля - скоро трябва да излезе филма на Илия Костов с работно заглавие "Под дъгата", където тя  играе ролята на журналистка пътуваща по горещите точки. Юни месец започва третия сезон на "Под прикритие" и тя очаква с нетърпение да разбера какво ще се случи на героинята й.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА