Last news in Fakti

26 Март, 2019 20:00 2 493 7

Агент 007 вилнее в Белград (ВИДЕО)

  • джеймс бонд-
  • агент 007-
  • даниъл крейг

Британският актьор Даниъл Крейг е в сръбската столица, като причината най-вероятно е заснемането на 25-ия филм за Джеймс Бонд

Агент 007 вилнее в Белград (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/EPA

Британският актьор Даниъл Крейг пристигна в Белград, като причината най-вероятно е заснемането на 25-ия филм от поредицата за агент 007, в чиято роля Крейг ще бъде за последен път, пише белградският вестник "Курир", цитиран от Танюг.

Вестникът спекулира, че е възможно идеята да е Джеймс Бонд да се върне в страната, от която произлиза, и в нея да приключи своя живот, имайки предвид, че писателят Иън Флеминг е получил вдъхновение за този образ от сръбския агент Душан Попов, който по едно време живеел в Белград.

Сред възможните причини, поради които Крейг е пристигнал в Белград, "Курир" посочва търсенето на локация за някой нов филм, като според вестника най-вероятно е било решено именно новата продукция за Джеймс Бонд да се снима в Сърбия. Вестникът припомня, че когато се снимаше предишният филм от поредицата, британският Daily Mail писа, че той ще се снима в Сърбия, макар това да не се случи.

Агент 007 вилнее в Белград (ВИДЕО)

Крейг миналата година потвърди, че ще играе в още един филм за тайния агент Джеймс Бонд, но подчерта, че това ще бъде неговото последно появяване в тази роля.

Дали Крейг ще приключи кариерата на Бонд и за последен път ще облече смокинга на агент 007 именно на улиците на сръбската столица, ще научим до лятото, когато са планирани снимките на филма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Batushka

    6 1 Отговор
    Тоя е идеален за агент 007 ...така трябва да изглежда човек с лиценз за убиване... хахахах....
  • 2 Абв

    0 1 Отговор
    Пише се Даниел а не даниъл и също така се пише ян или иан а не иън. iAn Fleming i DaniEl craig. Като не знаете да пишете чужди имена правилно на кирилица пишете оригинала на латиница че ставате смешни.

    Коментиран от #3, #7

  • 3 Жозеф

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Абв":

    Чиче, пиян си, лягай си!
  • 4 язе

    2 0 Отговор
    Ще се срещне сЦецо от КТБ.

    Коментиран от #6

  • 5 гост

    1 0 Отговор
    В ролята на злодея ще е Цветан Василев и кражбата на века ктб.
  • 6 лорд

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "язе":

    Ще хапнат плескавица сЦецо.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.