Last news in Fakti

8 Април, 2019 19:31 2 102 3

Британска суперзвезда влиза в битката на свръхчовеците (ВИДЕО)

  • идрис елба-
  • джеймс гън-
  • уил смит-
  • отряд самоубийци

Актьорът Идрис Елба ще се превъплъти в нов персонаж в продължението на филма "Отряд самоубийци"

Британска суперзвезда влиза в битката на свръхчовеците (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/EPA

Идрис Елба ще изпълни роля на нов персонаж в продължение на филма "Отряд самоубийци", а няма да замени Уил Смит в образа на Дедшот, съобщи Варайъти.

По-рано се смяташе, че 46-годишният Елба е сключил договор, за да се снима в образа на Дедшот в продължение на "Отряд самоубийци", след като през февруари Смит се оттегли от проекта. Но продуценти, свързани с филмовия проект, и режисьорът Джеймс Гън решиха да се откажат от този филмов герой в "Отряд самоубийци 2" и в резултат Идрис ще е в ролята на нов персонаж.

Все още не е ясно каква роля ще бъде поверена на Елба.

Британска суперзвезда влиза в битката на свръхчовеците (ВИДЕО)

Решението е взето, тъй като продуцентите и Гън не желаят да проявят неуважение към Смит, като го заменят с друг актьор в същата роля.

Освен това с това решение вратата остава отворена за Смит, за да се върне към ролята си в бъдеще, тъй като причината за оттеглянето му е претовареният му график, а не е свързана с творчески различия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    8 3 Отговор
    Тоя е чист Британец!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    0 0 Отговор
    Мале втори филм то , първия е голяма Боза.🚾🚾🚾🚾👎👎👎👎👎👎👎👎👎