Last news in Fakti

21 Август, 2019 21:31 1 893 3

Роби Уилямс подготвя мистериозно... (ВИДЕО)

  • роби уилямс-
  • тейк дет-
  • take that

Звездата намекна, че записва нови песни, като постнa снимка, на която се вижда, че е в звукозаписно студио

Роби Уилямс подготвя мистериозно... (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Роби Уилямс намекна, че записва нови песни, като постна черно-бяла снимка, на която се вижда, че е в звукозаписно студио, съобщи Контактмюзик.

Изпълнителят на хита "Let Me Entertain You" качи в социалните мрежи черно-бялата снимка и това накара феновете да спекулират, че певецът работи над коледен албум.

Неговият сътрудник Гай Чеймбърс наскоро разкри, че подходът на Роби за създаване на нова музика често е спонтанен. Затова композиторът и продуцент Чеймбърс трябва да е сигурен, че е записал онова, което впоследствие може да се окаже, че действително е много добро.

"Роби е спонтанен - каза той. - Записваме всичко, защото понякога първоначалните му хрумвания наистина са много добри и по-късно се връщаме към тях."

По-рано тази година бе оповестено, че Уилямс иска да запише още един суинг албум, след като се вдъхновил от поредицата си концерти в Лас Вегас.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорчето, ценител на хубавото...!

    3 0 Отговор
    Един от световните стойностни изпълнители....!
  • 2 Зик

    0 1 Отговор
    Тоя пън още ли се мъчи да пее . Я да се маха че плаши хората.

    Коментиран от #3

  • 3 Пън си ти

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Зик":

    Пън си ти
    Слушкай си чалгата и не се обаждай