14 Ноември, 2019 09:45 1 035 1

Роби Уилямс ще вилнее в Лас Вегас (ВИДЕО)

  • роби уилямс-
  • лас вегас

Певецът ще изнесе втора поредица концерти в столицата на хазарта

Роби Уилямс ще вилнее в Лас Вегас (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Роби Уилямс оповести, че ще изнесе втора поредица концерти в Лас Вегас следващата година, съобщи Контактмюзик.

Изпълнителят на хита "Angels" се готви да се завърне в Града на греха за 8 допълнителни концерта между 24 март и 4 април 2020 г. По-рано тази година той изнесе 16 концерта в Лас Вегас.

"Развълнуван съм, че ще се завърна в Лас Вегас за нови шоута - каза той. - За мен концертите там са сбъдната мечта. С нетърпение очаквам да се кача отново на сцената в този град в Невада."

Неотдавна Роби се пошегува, че с концертите си в Лас Вегас възнамерява да пробие в Америка, тъй като иска Дженифър Анистън да научи кой всъщност е той. "Искам да стана известен в Америка", довери той.

Освен собствените си песни, 45-годишният Уилямс изпълни в Лас Вегас също кавъри на Дийн Мартин, Франк Синатра, Нийл Даймънд, "Рейдиохед" и дори парчето "It Wasn't Me" на Шаги.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора

    2 0 Отговор
    Нямам забележки към любимеца си, страхотен е...!