Last news in Fakti

27 Октомври, 2019 11:47 1 262 0

Звезден дует очарова Холивуд (ВИДЕО)

  • майли сайръс-
  • джеф голдблум

Певицата Майли Сайръс и актьорът Джеф Голдблум записаха заедно нова песен

Звезден дует очарова Холивуд (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Дует на Майли Сайръс с Джеф Голдблум ще бъде включен в новия му албум "I Shouldn't Be Telling You This", съобщи Контактмюзик.

Шестдесет и седем годишният холивудски актьор, който е и музикант и по-рано издаде албум заедно с бандата си "Милдред Снитцър оркестра", сега е обединил силите си с изпълнителката на хита "Wrecking Ball", за да пуснат нова песен, озаглавена "The Thrill is Gone".

"Да слушам как Майли изпълнява един от аранжиментите ни е едновременно сюрреалистично и хипнотизиращо. Не мога да спра да слушам изпълнението ѝ. То е перфектно", каза звездата от филма "Денят на независимостта".

В новия албум на Голдблум ще има също песни, изпълнени от него в дует с Шарън Ван Етън и Ана Калви.

Дебютният му диск "The Capitol Studio Sessions" зае първо място в класацията на "Билборд" за джаз албуми.

Голдблум се появи заедно с бандата си на тазгодишния фестивал Гластънбъри, където изпълни песен от филма "Джурасик парк".

Популярният актьор по-рано разкри, че започнал да се учи да свири на пиано в детството си. "Роден съм в Питсбърг и съм едно от четири деца в семейството - поясни той. - Родителите ни се бяха погрижили да ни дават уроци по музика, така че до известна степен бях улеснен. Занимаването с музика обаче все още не ми е донесло пълно удовлетворение."


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА