Last news in Fakti

7 Февруари, 2020 14:33 1 696 22

The Rolling Stones отново отложиха пенсионирането (ВИДЕО)

  • the rolling stones-
  • мик джагър-
  • кийт ричардс-
  • ролинг стоунс

Ветераните се завръщат в градове в Северна Америка, в които не са свирили от години

The Rolling Stones отново отложиха пенсионирането (ВИДЕО) - 1
Снимкa: БГНЕС/ЕРА

The Rolling Stones се завръщат в градове в Северна Америка, в които не са свирили от години, съобщи АP.

Групата поема на турне в 15 града в САЩ. Първият концерт е на 8 май в Сан Диего. Той ще бъде последван от изпълнения в Кливланд, Остин, Луисвил, Шарлот, Тампа, Минеаполис, Детройт, Далас, Питсбърг, Нашвил, Бъфало, Ванкувър в Канада.

Последният концерт от турнето е на 9 юли в Атланта.

Северноамериканското турне на рок ветераните миналата година беше отложено, след като сър Мик Джагър претърпя сърдечна операция. Групата обаче промени графика и поднови обиколката си с шоу в Чикаго, след като Джагър се възстанови.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Горо

    11 1 Отговор
    Обожавам тази група, не само заради изключителното творчество в рок музиката, но и заради неизчерпаемата им енергия по време на многобройните им световни турнета. Но на първо място, аз ги уважавам заради това, че въпреки ярката индивидуалност, която притежава всеки един от членовете на групата, те не се разделиха - както сториха не малко други други, а останаха да работят заедно в името на своите многобройни почитатели на всякакво възраст. Радвам се, че те продължават! Нека да са здрави и дълголетни!
  • 2 Борис

    7 1 Отговор
    Динозаврите на рока!!!
  • 3 Електрошок

    2 0 Отговор
    Когато започнаха да стават известни,нашите""моралисти""и ""музикални""капацитети ни информираха,че свирят на три акорда,пеят фалшиво и нямат бъдеще!Затова не смея да се изказвам неподготвен за днешната музика:)
  • 4 Рокветеран

    3 1 Отговор
    Още като ученик чух за първи път Стоунс и Битълс. Тогава у нас бяха забранени. От този момент казах сбогом на разни идиотщини от рода на социализми, комунизми и тем подобни...

    Коментиран от #11, #12

  • 5 гост

    4 1 Отговор
    Легендарна група.Моето поколение израстна с Ролингстоунс и Бийтълс.
  • 6 Studenkova

    3 1 Отговор
    Велики. Моето поколение е малко ******(повечето 16 годишни), но хора без мозък........ Остават една от най-добрите групи за мен заедно с Janis Joplin, Queen, Led Zeppelin и още много други. А тези нови измислени изпълнители дето не знаят на кой свят се намират може да отидат да търкалят аспиринчета.

    Коментиран от #8

  • 7 D dn

    1 2 Отговор
    Реално Миг Джагър е сатанист който е заявил че той е въплъщение на Луцифер...отделно има няколко песни с сатанисти текстове..в миналото е замесен по някакъв начин с църквата на дявола..ясно ми е че тези неща не се знаят от повечето хора
  • 8 Лудия меломан

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Studenkova":

    Е, не така де. Аз съм точно от поколението -съвременници на ,,Търкаланите'' и колкото и да ги уважавам всички- и хард- и глем- и пънкрокаджиите, има и сега талантливи музиканти, дори виртуози-ЛаДива, Джъстин Джонсон, Ерик Галес и мн.други, които слушам с удоволствие...така че , както казва един добър мой познат, много известен музикант -''Музика е имало и пак ще има-тя никога не свършва''. Друг е въпросът че това са първопроходците в поп музиката, за младите сега остава да развиват стиловете и жанровете и да вървят напред....

    Коментиран от #16, #17

  • 9 бай Шиле

    2 0 Отговор
    Чест и почитания за този пост.

    Коментиран от #10

  • 10 случайно минаващ

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "бай Шиле":

    Ако имаш предвид ПОСТ №1 подкрепям напълно.
  • 11 бай Шиле

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Рокветеран":

    Нещо си в грешка.Вярно е,че не се гледаше с добро око на тези "рошльовци" и не ги пускаха по радиото много.За телевизията да не говорим.Но никога не са били ЗАБРАНЕНИ.Още имам една книжка на издателство от онова време с текстовете на песни на Цепелин,Ролингстонс и Битълс.Може да си бил ученик в някое помощно училище.

    Коментиран от #13

  • 12 Лудия меломан

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Рокветеран":

    Айде сега, не си криви душата..никой не ги е забранявал, но по онова време не се даваше достатъчно гласност на Западните групи. Спомням си с какво нетърпение очаквах ,,Музикална стълбица'' на Данчо или ''Пулсиращи ноти'' на Томата. Иначе още от онова време се сдобих с безценна колекция от ''тави'', с които не се разделям за нищо на света...събирах ги най-вече от антикварните магазинчета на доста солени по онова време цени. А пък ако бяха забранени, Балкантон нямаше да пуска плочи на западни групи-Бони-М, Смоуки...и др. Между другото- ,,Angie'' на Ролинг Стоунс чух за първи път от сборен албум, издаден от Балкантон още през 74г. Верно е, че не се толерираше поведение, копирано от запада и доста ,, битници'', ''хипари'' или ''пънкари'' си поизпатиха -кой с разпрани дънки, кой с прическа ''глобус'', ама обикновенно нещата се разминаваха с един-два шамара и ''бегай да си учиш уроците''.
  • 13 Електрошок

    0 2 Отговор

    До коментар #11 от "бай Шиле":

    Тогава учех китара по няколко школи и никъде не се споменаваха дори!Само едно""Вчера""на Битълс!
  • 14 Hard&Heavy

    3 1 Отговор
    "Не ги познавам" музикално, е с'я сър Мик и на Джак... упс - Капитан Джак Спароу татко му кой не ги познава?! Но щом пълнят истерично 50 - 70 000 стадиони с рокаджии от различни генерации - чест и почитания!
  • 15 ролинг с тонове

    1 2 Отговор
    Не мога да разбера, защо може един човек, група, творец или спортист, който е дал толкова много и постигнал не по-малко, държи да се излага на дърти години? Да гледаме едни подскачащи по сцената старчета, вместо да ги/го запомним като един/ едни млад/млади хора с огромна дарба и пълни с енергия?

    Коментиран от #18, #19, #22

  • 16 Александра

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Лудия меломан":

    За това казах повечето(не всички). И аз познавам много съвременници, които са големи фенове на Rolling stones и други свестни изпълнители.
  • 17 Александра

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Лудия меломан":

    И днес има изпълнители с добра музика, но имах предвид от рода на .......Billie Eilish....(само за нея се сещам в момента, но са много. Не им знам имената.)Сигурно се сещаш за какво говоря.

    Коментиран от #21

  • 18 Александра

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "ролинг с тонове":

    Защото още го могат.
  • 19 Електрошок

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "ролинг с тонове":

    Пич,прав си!Гледам Лили Иванова и в душата ми вместо красота и мечти-меланхолия,рецепти,епикризи.....
  • 20 Лорчето, ценител на хубавото...!

    1 0 Отговор
    При тях наистина, може да, се отложи,, пенсионирането,,...!
  • 21 Лудия меломан

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Александра":

    Нещо не те разбирам. Даваш Били Айлиш като пример за лош изпълнител ли? Защото съм на друго мнение...''Осеаn Eyes'' е нейна ако не се лъжа и е страхотно парче...Но всичко е въпрос на вкус и предпочитания. И е необходим много , много труд освен талант за да се задържи един добър музикант толкова години на върха...Тези го могат, нищо че са дядовци...Лек ден, пък аз ще си сипя едно уиски от буркан и ще се боядисам в черно.
  • 22 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "ролинг с тонове":

    Като станеш на техните години и си направиш равносметка какво си постигнал, тогава ще разбереш.