Last news in Fakti

24 Април, 2020 12:03 1 174 1

Рок по време на карантина (ВИДЕО)

  • кийт ричардс-
  • мик джагър-
  • ролинг стоунс-
  • the rolling stones

Легендарната рок група The Rolling Stones издаде първия си сингъл от 2012 година

Рок по време на карантина (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Легендарната рок група The Rolling Stones издаде първия си сингъл от 2012 г. Песента е посветена на пандемията от новия коронавирус, предаде БГНЕС. „Living in a Ghost Town“ (Да живееш в призрачен град) е записан от музикантите в условия на самоизолация.

Четириминутната песен е придружена от клип, заснет по безлюдните улици на големи градове по света. На екрана се появяват необитаемото лондонско метро, опустелите Пикадили съркъс, пешеходните зони край Темза, Холивудската алея на славата, районите на Кейптаун, Киото, Осло и Торонто. Тези кадри са смесени с моменти от създаването на песента в студио.

Фронтменът сър Мик Джагър заяви: „Записвахме новия материал преди карантината и имаше една песен, която сметнахме, че ще резонира добре във времето, в което живеем в момента. Работихме по завършването на песента изолирано. Но най-после я завършихме”.

Китаристът Кийт Ричардс добави: „Прекъснахме работата по тази песен преди повече от година в Ел Ей и я отложихме за по-късно и изведнъж тази гадост удари света. Мик и аз решихме, че парчето наистина ще свърши добра работа в момента и ето го тук“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дани бой

    1 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Песента е посветена на пандемията от новия коронавирус

    а какви времена бяха ... песните се посвещаваха на секс, наркотици и алкохол ...