28 Март, 2020 09:06 1 648 4

Рамщайн опроверга твърдението, че вокалистът ѝ е с коронавирус

  • рамщайн-
  • тил линдеман-
  • коронавирус-
  • rammstein-
  • вокалист

"Тестът за коронавирус беше отрицателен" гласи изявлението на групата във Facebook

Рамщайн опроверга твърдението, че вокалистът ѝ е с коронавирус - 1
Снимка: Shutterstock

Тестът за коронавирус, направен на фронтмена на германската група "Рамщайн" Тил Линдеман, е дал отрицателен резултат, но музикантът наистина е бил в болница в отделението за интензивно лечение. Това се съобщава в изявление, публикувано днес на страницата на групата във Facebook.

"Лекарят предписа вчера на Тил Линдеман да отиде в болницата. Той прекара нощта в интензивното отделение и днес беше преместен в друго отделение", се казва в изявлението. "Тестът за коронавирус беше отрицателен", се допълва в текста.

По-рано вестник "Билд" съобщи, че Линдеман е хоспитализиран в Берлин и че е заразен с коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Абе пичове

    1 0 Отговор
    Да питам - какъв по-точни вид ид.иот трябва да си за да пускаш фейк новини?
  • 3 germany

    0 0 Отговор
    Преди около месец, на 23.02.20, Нова ТВ направи разкритие за четвърт милион лева усвоени с измама от ръководството на УМБАЛ „ Св. Анна“- София от програма за развитие на човешките ресурси на ЕС. Повече от месец дни гледаме наглите усмивки на ръководството на болницата и нулева реакция на МЗ и лично на министър Ананиев. Въпроса е коронавируса дали е повод за амнистия за финансови престъпления със средства на ЕС. Дали чадъра не е от по-високо както твърди д-р Москов.
  • 4 стои си в къщи аз излизм да покарам

    1 0 Отговор
    Тоя не беше ли болен от Спин - сега и Корона и ще му копаме гроба. :)))