Last news in Fakti

1 Май, 2020 17:33 1 796 4

You Are The Champions - от Queen към здравните работници на първа линия (ВИДЕО)

  • queen-
  • адам ламбърт-
  • брайън мей-
  • роджър тейлър

Дъщерята на барабаниста Роджър Тейлър, която е ключов служител на NHS, присъства в придружаващото музикално видео

You Are The Champions - от Queen към здравните работници на първа линия (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Queen и Адам Ламбърт пуснаха нов прочит на известния хит We Are The Champions, за да отдадат почит на здравните работници на първа линия по целия свят и да наберат средства за фонд „Солидарност за отговор на COVID-19“ на СЗО.

Благотворителната версия на емблематичния хит на рок легендите от 1977 г. „We Are The Champions“ получи своя дебют на живо по време на изпълнение в Инстаграм от китариста Брайън Мей с променен текст – YOU are The Champions - за да отдаде почит на работниците в здравеопазването и „воюващите на първа линия“ по света за спасяване на животи на фона на пандемията от коронавирус.

Дъщерята на барабаниста Роджър Тейлър - д-р Рори Тейлър, която е ключов служител на NHS, присъства в придружаващото музикално видео.

„Като баща с дъщеря на първа линия, аз съм изключително наясно с жизненоважната работа, която вършат ежедневно, за да спасят нас и нашето общество. Тяхната храброст и саможертва не заслужава нищо по-малко от сто процента усилия на нашите правителства да ги защитят. Те са ценни за всички нас и наистина са нашите шампиони."

Адам - който изпълнява водещия вокал на мястото на покойния велик фронтмен Фреди Меркюри от 2011 г. - добави: „С най-голяма благодарност към всички, които са на фронтовата линия по целия свят, посвещаваме представянето си. Благодаря ви, че ни пазите, прекланяме се пред вашата храброст и сила.''


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 цербер

    0 2 Отговор
    Бравосъ! Много хубаво пее това момче! Господ го е дарил с талант.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 излагации

    2 0 Отговор
    Поредната измъчена работа. Бе спрете се бе докато ви помним с хубавите парчета. Какво ви липсва, пари ли, слава ли ?