26 Юни, 2020 16:23 3 316 5

Майли Сайръс: Половин година без алкохол и наркотици

  • майли сайръс-
  • алкохол-
  • наркотици-
  • трезви

Сайръс се отказала от пороците заради операция на гласните струни

Майли Сайръс: Половин година без алкохол и наркотици - 1
Снимка: Shutterstock

Майли Сайръс сподели, че не се е докосвала до алкохол и наркотици от месеци. В интервю пред Variety Майли разкри, че вече може да отбележи половин година, откакто е трезва и чиста и казва, че обича новия си начин на живот, пише life.dir.bg.

Решението на Сайръс дошло след като тя претърпяла операция на гласните струни през ноември миналата година. След това певицата не можела да говори около един месец и общувала с близките си само чрез писане. След операцията на Майли ѝ било забранено да пие алкохол, което в началото не ѝ допаднало особено, но се наложило да го приеме и с течение на времето започнала да свиква и дори да се наслаждава на новия си начин на живот, въпреки че се оказва не толкова забавно да си млад и трезвен.

Певицата споделя, че в началото се е отказала от алкохола заради операцията, но после е направила проучване на корените си и се оказало, че в семейството им имало данни за пристрастяване. Затова решила да не посяга пак нито към алкохола, нито към наркотиците.

Майли е разочарована, че все пак има хора, които не споделят нейното решение и ѝ казват, че "не е забавна". Заедно с певицата, от 6 месеца не пие и не употребява наркотици и нейният нов приятел Коди Симпсън.

Двамата се събраха малко след раздялата на Майли Сайръс с вече бившия ѝ съпруг Лиъм Хемсуърт.

Майли и Лиъм финализираха развода си в края на януари тази година. Бракът им продължи само осем месеца, въпреки че преди това двамата бяха заедно повече от десет години.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баба

    4 3 Отговор
    Много мъдро решение да празнува"половин година...". За бившите наркомани рядко има "цяла година".
  • 2 пенсионер

    4 0 Отговор
    ами, НАЗДРАВЕ !!!
  • 3 попчето

    3 1 Отговор
    Сега вече че може да го земе целиот со се гроздовете у дълбоко гръло!
    Кой би е наплавил дълбоко гърло на тая и е натаковал да турне плюс!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 цербер

    3 0 Отговор
    въпреки че се оказва не толкова забавно да си млад и трезвен. НЕ Е ТОЛКОВА ЗАБАВНО И ДА СИ МЛАД С ПРОБЛЕМИ С ЧЕРНИЯ СИ ДРОБ И МОЗЪКА.