17 Юли, 2020 16:16 3 249 0

Ванеса Паради и Уинона Райдър няма да свидетелстват по делото на Джони Деп

  • джони деп-
  • амбър хърд-
  • дело-
  • процес-
  • съдебно дело-
  • свидетели

Бившите на актьора многократно са казвали, че той никога не им е посягал и винаги се е държал уважително по време на връзките им

Ванеса Паради и Уинона Райдър няма да свидетелстват по делото на Джони Деп - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бившите партньорки на холивудската звезда Джони Деп няма да се наложи да се явяват лично като свидетелки на процеса в Лондон за клевета, който той заведе срещу таблоида The Sun, обвиняващ го, че е "бияч на съпруги" заради обвиненията на Амбър Хърд, че ѝ е посягал по време на брака им.

Деп съди издателя на таблоида "Сън" "Нюз груп нюзпейпърс" и главния редактор Дан Утън за статия от м. април 2018 година, в която е използвано определението. Но актьорът категорично отрече да е посягал на бившата си жена, пише БТА, цитирайки Асошиейтед прес.

Ванеса Паради и Уинона Райдър трябваше да свидетелстват пред съда в полза на Джони Деп по делото, гледано от Върховния съд в Лондон. Но адвокатът на актьора Дейвид Шърборн заяви, че това не се налагало, тъй като от изданието вече не оспорват твърденията на Деп, че никога не е удрял бившата си съпруга.

Деп и френската певица Ванеса Паради имат две деца от 14-годишната си връзка, която приключи през 2012 година.

Американската актриса Уинона Райдър имаше връзка с Деп от 1990 до 1993 година. В писмени показания и двете бивши партньорки на актьора свидетелстваха, че той никога не е упражнявал насилие спрямо тях.

На съдебния процес даде показания шефът на охраната на актьора Шон Бет, който потвърди, че бившата съпруга на Деп се е държала агресивно физически и словесно спрямо него по време на връзката им.

"В много случаи ставах свидетел как тя му крещеше. На няколко пъти г-н Деп ми сподели, че тя му е посягала", свидетелства Бет.

Той е бивш заместник шериф от Лос Анджелис, който работи за актьора в продължение на едно десетилетие. Охранителят на няколко пъти е трябвало да се намесва, за да спаси Деп от неудобни ситуации.

"Хърд ставаше много агресивна, когато пиеше. Аз бързо се научих да разпознавам тези състояния и взимах мерки предварително", свидетелства бодигардът. Той потвърди, че често след свадите с Хърд, Деп е излизал със следи от наранявания.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА