Last news in Fakti

28 Юли, 2020 09:37 3 247 6

Джони Деп - "безнадеждно зависим" и "бияч на съпруги"

  • джони деп-
  • актьор-
  • дело-
  • съд-
  • амбър хърд-
  • насилие

Продължава тежкото дело на актьора срещу The Sun

Джони Деп - "безнадеждно зависим" и "бияч на съпруги" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Адвокатът на британския таблоид The Sun по делото, което холивудският актьор Джони Деп заведе срещу изданието в Лондон, го описа като "безнадеждно зависим" от алкохол и наркотици, който биел съпругата си Амбър Хърд, съобщи Ройтерс.

Звездата от "Карибски пирати" съди издателя на вестника и редактора на изданието Дан Уутън за статия от 2018 г., в която Деп е наречен "бияч на съпруги".

Когато бил под въздействието на алкохол и наркотици, Деп се превръщал в свирепото си алтер-его, което сам наричал "Чудовището" и нападал съпругата си Амбър Хърд, каза пред съда адвокатката на The Sun Саша Уас.

И Деп, и Хърд дадоха вече показания пред съда. Деп твърди, че никога не е проявявал насилие спрямо бившата си вече съпруга, нито към която и да било друга жена и обвини Хърд в лъжа. Хърд пък твърди, че многократно е била атакувана физически от Деп, допълва БТА.

Уас заяви, че определението на Деп като "бияч на съпруги" е вярно и че начинът му на живот под въздействие на алкохол и наркотици е отключвал агресия в поведението на актьора. Според адвокатката зависимостите на Деп са водели до "ирационални промени в настроението и ненормално поведение" и заради тях спомените му за проявите на насилие са замъглени.

Тя описа Деп като "безнадеждно зависим", неспособен да се възпира и подчерта, че той е знаел, че е склонен към неконтролируеми изблици. Тя цитира имейл на Деп от март 2012 г. до Елтън Джон, в което актьорът, който тогава бил трезвен, благодарил на певеца, че му помогнал да се раздели с наркотиците. В имейла Деп пише, че когато е "чист" и трезвен, успява да победи "Чудовището" - алтер-егото, което заплашвало да го погълне.

Уас обвини Деп и в "дълбоко женомразство, което е в корените на гнева му". Според нея, когато Деп обвинява Хърд, че го е наранявала физически, той сменя ролите на нападателя и жертвата. Освен това Уас каза, че Деп се опитва да злепостави Хърд по старомодните начини за дискредитиране на жените, като я описва като "златотърсачка" и жена, която изневерява.

Утре се очаква адвокатът на Деп да произнесе окончателната си пледоария по делото.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехх пирате, пирате

    18 0 Отговор
    Само "расист" са пропуснали, че то сега нали е модерно, но предполагам, ше се поправят ?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 джедай

    12 1 Отговор
    Не вярвам капитан Джак Спароу да е женобияч и женомразец.
  • 4 АА1

    9 1 Отговор
    На мистър Деп най-ще му подхожда една българска булка. Това:наркотици,алкохол,рок-енд-рол група,ще му бъдат избити от главата много бързо. Когато ще й моли:Муцка,и аз съм човек и имам чувства,мечти и желания!-да получава редовният отговор:Е,скъпи-аз имам точилка!:)) Харесвам го като актьор,нека всичко свърши добре за него.
  • 5 -_-_-

    0 1 Отговор
    Одъртял и надут боклук. За кво изобщо ни занимавате с тоя наркоман...
  • 6 Fox

    0 0 Отговор
    Крайно време е тая да я бутнат в затвора та да разбере какво значи бой , от наркотици и алкохол съвсем е изкуфяла . Лъжата я няма за нищо, изключително безочливо същество.