Last news in Fakti

22 Юли, 2020 12:43 2 617 8

Обвиниха Джони Деп в опит за убийство

  • джони деп-
  • амбър хърд-
  • съд-
  • дело

Продължава съдебната сага между Деп и британския таблоид The Sun

Обвиниха Джони Деп в опит за убийство - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Драматичната сага между бившите съпрузи Джони Деп и Амбър Хърд продължава. Все още тече дело срещу издателите на британския таблоид The Sun, заведено от актьора, заради описваща го като „бияч на съпруги“ публикация от 2018 г. Хърд е сред свидетелите, явили се пред Върховния съд в Лондон. Пред Темида тя заяви, че екранният Карибски пират няколко път почти не я е убил и многократно я е заплашвал, че ще го направи, пише "Монитор".

„Някои инциденти бяха толкова сериозни, че се страхувах, че той ще ме убие - или умишлено, или просто заради загубата на контрол и стигайки твърде далече. Той многократно ме е заплашвал с убийство, особено на по-късните етапи от връзката ни“, заяви от свидетелската скамейка  34-годишната звезда от „Аквамен“.

Тя проплака и от обиди от негова страна по неин адрес от типа „повлекана“, „гладна за слава“ и „проститутка за внимание“. Тези епитети получавала, ако е облечена провокативно.

„Физическият тормоз включваше удряне с юмруци, шамаросване, ритане, блъскане на главата и задушаване. Той освен това хвърляше разни неща по мен, най-често стъклени бутилки, дърпаше ме за косата, и ме буташе и тласкаше към земята“, изповяда се още Амбър.

Самият Деп отрича да е проявявал насилие към нея. Напротив – по негови думи, Хърд е била тази, която е удряла и тормозила.

Припомняме, че в началото на годината се появи скандална кореспонденция между холивудския ас и колегата му Пол Бетани, която датира от 2013-2014 г. „Нека я удавим, преди да я изгорим! И тогава ще имам овъглен труп, за да се уверя, че е мъртва“, предлага Джони на приятеля си. Тогава това не бе прието за сериозно доказателство.

Междувременно феновете на Деп у нас останаха разочаровани от факта, че той няма да посети България тази година. Причината – рок съставът The Hollywood Vampires, който трябваше да забие в столичната зала „Арена Армеец“ на 11 септември, отложи европейското си турне с 12 месеца. Очаква се Деп, Алис Купър и Джо Пери да отправят поздрав към родните меломаните на 1 септември.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Густо, майна!

    6 0 Отговор
    Е, какво е правила с него, ако се е държал с нея, както твърди?!
  • 2 истински сигаанин

    4 2 Отговор
    Тоа е карипски пират що ора е истрепал
  • 3 Анонимен

    7 1 Отговор
    Кой ще повярва на тази долна лъжкиня по дяволите ,до кога ще го клевети ,всичко излезе на яве за тази побойничка ,ненормалница ,толкова нагла жена като нея не съм чувала
  • 4 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ВСЕКИ ЧОВЕШКИ ОРГАНИЗЪМ САЩЕСТВУВА САМ -ЧРЕЗ ВЪЗВОИЗПРОДСТВО НА КЛЕТКИТЕ ПО ЗАДАДЕН ГЕНЕТИЧЕН КОД !?!? ЗАЩО ХОРАТА ИСКАТ- НАЙ- БЛИЗКИТЕ ДА СА ЗАВИСИМИ ЕДИН ОТ ДРУГ НЕ Е ЯСНО /И НАУЧНО/ !! ПРОСТО СЕ ОБРЪЩАТ В ОБРАТНАТА ПОСОКА И ТРЪГВАТ НАПРЕД !!!!
  • 5 Човек който познава себе си

    0 0 Отговор
    Той не е убиец !
    А някъде където казват И ЕДИН ПО МАЛКО, значи някои хора се мислят за истински БОГове, а не за шефове, значи те са се самозабравили !
    А аз се мисля за типичен човек, който не се подиграва и не изоставя !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.