Last news in Fakti

30 Декември, 2020 09:35 5 791 4

Актьорът Джош Бролин стана татко

  • джош бролин-
  • актьор-
  • татко-
  • дете

Съпругата му го дари с дъщеричка

Актьорът Джош Бролин стана татко - 1
Снимкa: Shutterstock

Актьорът Джош Бролин ("Дяволчетата", "Пазители на галактиката", "Отмъстителите") отново стана татко, след като съпругата му го дари с дъщеричка, съобщи ЮПИ, цитирана от "Дарик".

Бебето, появило се на бял свят на Коледа, е второ за актьора от брака му с Катрин Бролин. Двойката има момиченце на две години, Уестлин.

Петдесет и две годишният Джош Бролин има и две големи деца - Идън и Тревър, от предишна връзка с актрисата Алис Адеър.

Катрин Бролин лично е съобщила радостната вест, публикувайки в Инстаграм снимка на новороденото момиченце, повито с одеалце. "Чапъл Грейс Бролин се роди в 18,20 часа на Коледа. Нашият малък коледен ангел...", гласи текстът към фотографията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    0 1 Отговор
    Това пак е програма. Скоро в университет ще се влиза само с ваксина и подкопът няма да играе.
  • 2 Бре, ама те много ги наказали, бе!

    1 0 Отговор
    Американска справедливост, да видиш... Ние едно време, на пионерски лагери ходехме по-дълго време.
  • 3 Софийската сган

    2 0 Отговор
    не желае да коментира тази статия.....защото почти всички дипломи в Бълария са купени..И само...ПУМИАРИ,НАРКОМАНИ и т.н.
  • 4 Корумпета

    3 0 Отговор
    в Бг-то това е ежедневие бе, даже за детски градини и основни училища се търсят връзки и се плащат подкупи, наречени Спонсорство, ама някой да е съден или дори порицан ??