Last news in Fakti

14 Януари, 2022 12:12 1 683 3

Scorpions пуснаха водещия сингъл към дългоочаквания си албум “Rock Believer”

  • scorpions-
  • сингъл-
  • нов албум-
  • рок

Официалната премиера на албума е на 25 февруари

Немските рок легенди SCORPIONS зарадваха феновете си със заглавния сингъл към предстоящия си студиен албум “Rock Believer”, чиято официална премиера е на 25 февруари.

„През годините много пъти чувах твърдението, че рок музиката е мъртва. Милионите ни фенове по света са истинско доказателство, че това не е така. Песента “Rock Believer” е посветена на тях.“, споделя фронтменът на групата Klaus Meine.

Звученето на новия сингъл ни отвежда право към най-успешните записи на SCORPIONS от 80-те години на миналия век. Записано в Peppermint Park Studios, Хановер, парчето е енергично и носи ДНК-то на групата в китарните си рифове. Обложката на “Rock Believer” е дело на носителя на награда GRAMMY Klaus Voormann, който създава и корицата на отличителната колекция на The Beatles - “Revolver".

Тази година ще е много динамична за SCORPIONS, които след представянето на албума си, тръгват на европейско турне в над 20 града.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грульо

    4 0 Отговор
    Не е кой знае какво, но пак е по-добре от на Азис "хита" от другата статия.:D
  • 2 Омега

    0 0 Отговор
    Добра група, популярна през 80-те. Винаги съм мислел, че са австрийци. Жалко само, че един от най-големите им хитове е кавър на най-големият такъв на унгарската група Омега. В тубата: Omega - Gyöngyhajú lány, Hősök tere, 2014.06.16.

    Коментиран от #3

  • 3 Тулуп

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Омега":

    Винаги са били популярни. Не само през 80-те. Явно не сте много запознат с тях, ако мислите, че това е една от най-добрите им песни. Това е най-известната песен на Омега, но не най-добрата.