Last news in Fakti

16 Февруари, 2022 09:39 802 1

Този петък: Поредна отворена среща-беседа, организирана от район "Средец"

  • среща-беседа-
  • район средец-
  • илиян джевелеков

Събитието се осъществява с любезното съдействие на НЧ „Славянска беседа 1880“ и е част от Календара на културните събития на Столична община

Този петък: Поредна отворена среща-беседа, организирана от район "Средец" - 1
Илиян Джевелеков

Район "Средец" продължава с поредицата от отворени срещи-беседи между артисти/интелектуалци и публиката, в които ще имаме възможността да разговаряме помежду си открито, свободно и приятелски, да обменим идеи, енергия и "ноу-хау" за изкуството, живота, света и каквото още искаме, и можем да си позволим, или накратко казано - за всичко.

На 18.02.22 г. (петък), от 19:00 ч., в НЧ "Славянска беседа - 1880), ще се състои дванадесетото събитие от поредицата, стана ясно от събитието, организирано във Фейсбук.

Наш гост ще бъде режисьорът Илиян Джевелеков .

Водещ: Радослав Чичев

Вход свободен.

Срещата ще се проведе съобразно всички противоепидемични изисквания.

Събитието се осъществява с любезното съдействие на НЧ „Славянска беседа 1880“ и е част от Календара на културните събития на Столична община за 2022 г.

Илиян Джевелеков е един от режисьорите на ТВ шоу „Ку-ку“, продуцент и режисьор в компанията „Ку-ку филм“.

През 2001 г. заедно с Матей Константинов и Георги Димитров основава „Мирамар филм“.

През 2011 г. режисьорският му дебют в игралното кино, „Лов.нет” (който fb не ни разрешава да изпишем в оригинал ), се превръща в най-гледания филм в българските кина за годината с над 215 000 зрители. Филмът е отличен с награди на филмовия фестивал „Златна роза” и на Българската Филмова Академия, сред които e и наградата за "Най-добър Режисьор".

Вторият му игрален филм, „Вездесъщият“ излиза през 2017 година и се радва на зрителски успех както и на най-голямата награда за български филм „Златна роза“ от кинофестивала във Варна. Филмът печели и редица други награди и е българското предложение за „Оскар“ за 2019 г.

Илиян Джевелеков е режисьор и на сериала "Порталът" (2021г.)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянец

    0 0 Отговор
    Подземни паркинги трябват, наложително е!