Last news in Fakti

5 Март, 2022 09:08 930 2

Ето кои звезди ще връчват "Оскарите"

  • оскари-
  • звезди

Лейди Гага, Кевин Костнър, Зоуи Кравиц са сред звездите, които ще се качат на сцената на Долби Тиътър

Ето кои звезди ще връчват "Оскарите" - 1
Снимкa: Shutterstock

Лейди Гага, Кевин Костнър, Зоуи Кравиц са сред звездите, които ще се качат на сцената на Долби Тиътър, за да връчат наградите "Оскар" тази година, предаде Associated Press, като цитира продуцентите на шоуто Уил Пакър и Шейла Кауън.

В церемонията за обявяването на носителите на престижните киноотличия на 27 март ще се включат също Крис Рок, Роси Перес и южнокорейската актриса Юн Ю-джун, която миналата година спечели “Оскар” за най-добра актриса в поддържаща роля за изпълнението си в "Минари". В следващите седмици ще бъдат обявени и още звезди, които ще бъдат част от шоуто.

“Филмите ни вдъхновяват, забавляват и обединяват по целия свят“, казва Пакър в изявление. "Точно това е целта на шоуто тази година и ние сме развълнувани да приветстваме първа звездна група, която ще се присъедини на сцената на наградите "Оскар", за да ни помогне да отпразнуваме силата на филма и да почетем най-добрите за годината във киноиндустрията".

Церемонията за 94-те отличия на американската Академия за кинематографично изкуство и наука ще бъде водена от комедийните актриси Ейми Шумър, Реджина Хол и Уанда Сайкс. Тя ще продължи три часа и ще се излъчва пряко по телевизия Ей Би Си, допълва novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    2 0 Отговор
    Холивуд ..ГЛОБАЛИСТИЧНОТО ЧЕДО.
  • 2 ЕВРОНЮЗ

    3 1 Отговор
    Първа награда получава Украинският шоумен Владимир Зеленски 😜😜😜