Last news in Fakti

19 Юли, 2023 10:39 5 223 3

Актьорите от филма "Опенхаймер" напуснаха премиерата в Лондон, вижте защо

  • опенхаймер-
  • премиера-
  • стачка-
  • холивуд

Причината съобщи режисьорът на лентата Кристофър Нолан

Актьорите от филма "Опенхаймер" напуснаха премиерата в Лондон, вижте защо - 1
Снимкa: БГНЕС

Базираната в Лос Анджелис Гилдия на актьорите официално обяви стачка, след като преговорите с филмовите студиа се провалиха. Това е най-мащабното затваряне на Холивуд от 40 години насам.

Съюзът се надява така да принуди големите филмови компании и стрийминг гиганти да се съгласят с техните искания, включително по-справедлив начин за разпределение на печалбите и по-добри условия на труд.

От солидарност звездният актьорски състав на филма “Опенхаймер”, начело с Килиан Мърфи и Емили Блънт, напуснаха премиерата в Лондон, а за това съобщи режисьорът на лентата Кристофър Нолан.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шааа

    8 0 Отговор
    Ще бъдат заменени с AI актьори. Те не стачкуват. Все още.
  • 2 Адам Хилтън

    13 5 Отговор
    За създателя на бомбата правят филм, пък за създателя на някое лекарство нема филм - защото не става за военна пропаганда. Как едва ли не трябва да съжаляваме създателите на оръжия - не по-различно, от абсурдният начин по който американски "ветерани" се преструват на "травмирани" след Виетнам и Близкия изток. Сякаш те са "жертвите", а не хората които са нападнали за пари и корпоративни интереси.

    Коментиран от #3

  • 3 Хохоу Бохоу

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Адам Хилтън":

    Да, биха могли да направят филм за Александър Флеминг примерно.