Last news in Fakti

29 Февруари, 2024 13:15 991 2

На 76 години почина комикът Ричард Луис

  • ричард луис-
  • комик-
  • почина

Актьорът се бореше с болестта на Паркинсон

На 76 години почина комикът Ричард Луис - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Американският комик Ричард Луис, известен от сериала на HBO "Успокой топката", почина на 76 години, съобщи Ройтерс, позовавайки се на говорителя на актьора, предава БТА.

Актьорът се бореше с болестта на Паркинсон.

Луис е починал в дома си в Лос Анджелис след инфаркт, обяви говорителят Джеф Ейбрахам, добавяйки, че съпругата на актьора Джойс благодари за подкрепата.

Ричард Луис е роден в Бруклин и започва да се изявява като стендъп актьор в началото 70-те години. По това време той все още има и друга работа в областта на рекламата. В края на десетилетието успява да заеме водещо място сред комиците на своето поколение. Сред запомнящото се негово киноучастие от 90-те години е филмът "Робин Худ: мъже в чорапогащи".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Преминаващ

    0 0 Отговор
    Поклон