21 Октомври, 2024 17:54 698 2

Илия Луков посети Културно-информационния център „Цариброд“

  • илия луков-
  • концерт-
  • цариброд

Наближава юбилейният концерт „30 години песни с любов“ на известния български народен певец

Илия Луков посети Културно-информационния център „Цариброд“  - 1
Снимка: far.rs

„30 години песни с любов“ е юбилейният концерт на известния български народен певец Илия Луков, който на 29 октомври ще се проведе в Зала 1 на НДК в София от 19:00 часа.

По този повод Луков посети Културно-информационния център „Цариброд“ и дари 25 безплатни билети, които ще бъдат раздадени на царибродчани. Това сподели пред ФАР Далибор Миланов, секретар на КИЦ „Цариброд“.

„Нашият център има отлично сътрудничество с Илия Луков и използвам момента да му благодаря за предоставените билети. Каня заинтересовани граждани да дойдат в помещенията на КИЦ „Цариброд“, където могат да се сдобият с безплатни билети“, сподели още Миланов.

КИЦ „Цариброд“ утре ще отправи иск до Община Цариброд за организиране на безплатен транспорт за концерта.

Източник: far.rs


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бегай

    2 3 Отговор
    Незаконния син на Каракачанов.
  • 2 Галина Колева

    1 0 Отговор
    Глупостите от класа .Важното е ,че е успял да организира концерт на оцелелите българи от Цариброд.Успех.Малък полъх от Майка България.