Last news in Fakti

1 Декември, 2016 08:19 1 082 0

Безплатни тестове за ХИВ

  • aids-
  • спин-
  • хив-
  • вирус-
  • изследване

Днес се отбелязва Световния ден за борба със СПИН

Безплатни тестове за ХИВ - 1

Безплатни и анонимни изследвания за наличие на ХИВ вирус в кръвта ще се проведат днес по повод Световния ден за борба със СПИН, съобщават от министерството на здравеопазването.

Мотото на тазгодишната кампания срещу коварния вирус е „Ние сме ЗА превенцията на ХИВ“. Тя ще бъде фокусирана върху предпазването от инфекцията, употребата на презервативи, изследването и антиретровирусното лечение.

Услугите си за всички желаещи днес след 8,30 ч. ще предлага кабинет за безплатно изследване за ХИВ, който се намира в сградата на Столичната здравна инспекция на улица "Враня", номер 20.

Центърът за сексуално здраве на ул. „Самуил“ № 111 обявява Ден на отворените врати в часовете от 10,00 до 18,00 и също ще предлага безплатни и анонимни изследвания и консултации за ХИВ инфекцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА